Fenerbahçe'nin yeni sezon formalarına yoğun ilgi

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2020-2021 sezonunda giyeceği formalara taraftarın ilgisi yoğun oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2020 19:39 GÜNCELLEME 13.08.2020 19:39 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni sezon formalarına yoğun ilgi

Fenerbahçe yeni sezon formalarını dün satışa çıkardı. Çubuklu, Lacivert ve Altın renkli formalara sarı lacivertli taraftarlar hücum etti.

 

Satışa çıktıktan kısa süre sonra aşırı yüklenmeden Fenerium'un internet sitesi çöktü.Geçen yılın ilk gününe oranla satış rakamları bu yıl katlandı. Başkan Ali Koç'un taraftardan kulübe destek istemesi ilgiyi daha da artırdı.

3 kat arttı

 

Geçen yıl ilk gün 10 bin satılan formalar 3'e katlanarak 24 saatte taraftarlar tarafından yaklaşık 30 bin adet alındı. 289 TL'ye satılan formalar ilk günde 8 milyon 670 bin TL kulübe gelir getirdi. Altın ve Lacivert renkli formalara ilgi çubukluya oranla rekora ulaşmış durumda. Feneriumlarda forma kalmazken üretici firmaya yeni siparişler verildi.

Fenerbahçe'den teşekkür geldi

Sarı-lacivertli kulüp formalara yoğun ilgi gösteren taraftarlara teşekkür ederek, "Fenerbahçemizin 2020-2021 sezonu formalarını taraftarımıza sunduğumuz ilk 24 saatte 'Sevgi limit tanımaz.' diyerek Feneriumlara ve internet sitemize akın eden, daha ilk günde Fenerium tarihinin en yüksek sayıda forma satışına ulaşmasını sağlayan, Fenerbahçe'nin gerçek benliği olan büyük taraftarımıza sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki varsınız." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK : AA