Balıkesir'de yürekleri ağza getiren kavga

Balıkesir'de, bir dershanenin kantininde tartıştığı yaşıtı tarafından göğsünden bıçaklanan 17 yaşındaki genç kız, ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2007 19:31 GÜNCELLEME 17.03.2007 19:31 GÜNCEL
Balıkesir'de yürekleri ağza getiren kavga

Milli Kuvvetler Caddesi'ndeki bir dershanede, ders arasında kantinde karşılaşan lise son sınıfta öğrenim gören H.E. (17) ile H.M. (17) adlı kız öğrenciler arasında, ortak arkadaşları olan bir erkek öğrenci nedeniyle tartışma çıktı.

“H.E.'nin bir süre arkadaşlık ettiği erkek öğrenciyle arkadaşlığını sona erdirmesi, H.M.'nin de (sen benim arkadaşımı nasıl terkedersin) demesi” üzerine çıktığı öne sürülen tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında H.M., kantinden aldığını iddia ettiği bıçakla H.E.'yi sağ göğsünden bıçakladı.

Ağır yaralanan H.E., dershane yöneticileri tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan H.E.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu, olayın ardından gözaltına alınan H.M.'nin, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde tutulduğu bildirildi.