Kadın savcının evinden hırsızlık

Şarkışla Adliyesi'nde kadın savcı ile annesinin yaşadığı adliye lojmanındaki evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kadın tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2008 15:05 GÜNCELLEME 28.08.2008 15:05 GÜNCEL
Kadın savcının evinden hırsızlık

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, kadın savcı ile annesinin yaşadığı adliye lojmanındaki evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kadın tutuklandı.

Şarkışla Cumhuriyet Savcısı Meltem Memiş'in (25), Gültekin Mahallesi Adliye Lojmanları'ndaki evine girdikleri ve çantadan 100 YTL çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan N.I. (25), R.I. (30) ve S.I. (25) adlı kadınlar, emniyetteki işlemlerinin ardından Şarkışla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

İlçedeki diğer savcının tayinin çıkması nedeniyle aynı zamanda olayın mağduru olan Cumhuriyet Savcısı Meltem Memiş'in ifadelerini aldığı ve mahkemeye sevk ettiği 3 zanlı tutuklandı.

(AA)