Önce dövdüler sonra polise verdiler

Alanya'da, 11 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen kişi, vatandaşlar tarafından dövüldükten sonra polise teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2008 19:23 GÜNCELLEME 19.11.2008 19:23 GÜNCEL
Önce dövdüler sonra polise verdiler

Saray Mahallesi'nde oturan bazı vatandaşlar, bir kişinin kaldırımda yürüyen 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiğini fark etti. Kız çocuğuna teşhircilik yaptığı, ardından kız çocuğunu elle ve sözle taciz ettiğini iddia eden bir grup vatandaş, 41 yaşındaki M.A.G'yi kovalama sonucu yakaladı.

Vatandaşlar tarafından feci şekilde dövülen Mustafa A.G, daha sonra polise teslim edildi.

Burnunun kırıldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlenen zanlı, polis tarafından önce Alanya Devlet Hastanesine götürüldü. Buradaki tedavisinin ardından gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aşçılık yaptığı ve uzun süredir işsiz olduğu bildirilen M.A.G'nin iki hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu belirtilirken, zanlının daha önce de küçük çocuklara tacizde bulunduğu öne sürüldü.

AA