Savcı Öz, 19 subayı andıç ifadesine çağırdı
Hükümeti yıpratmak için internet siteleri kurulmasıyla ilgili andıçta imzası bulunduğu öne sürülen Org. Iğsız'ın ve "ıslak imza"dan tutuklu bulunan Albay Dursun Çiçek'in de aralarında bulunduğu 19 kişi ifadeye çağrıldı.
ABONE OLİddiaya göre Genelkurmay "kara propaganda" yapmak ve hükümeti yıpratmak için internet siteleri kurduğu ve bunları işlettiyor. Andıçta imzası bulunduğu öne sürülen Org. Iğsız'ın ve "ıslak imza"dan tutuklu bulunan Albay Dursun Çiçek'in de aralarında bulunduğu 19 kişi ifadeye çağrıldı.
''Kamuoyunu yönlendirme amaçlı internet siteleri'' kurulduğu yönündeki iddialara ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında aralarında bazı muvazzaf askerlerin de bulunduğu 19 kişinin ifadeye çağrıldığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunu yönlendirme amaçlı internet siteleri kurulduğu yönündeki iddialara ilişkin soruşturma başlattı.
Soruşturma kapsamında aralarında bazı muvazzaf askerlerin de bulunduğu 19 kişi ifadelerinin alınması amacıyla savcılığa çağrıldı.