Kuruluş Osman 68.bölüm 2.fragmanı Herkesi üzen haber! Ölümle burun buruna: Sağlığına kavuşabilecek mi?

Kimsenin kolay kolay kolay yapamayacağı iyiliği yapıp Turgut Alp'i özgürlüğüne kavuşturan Osman Bey'in aldığı karşılık Kuruluş Osman'da dikkatleri çekti. Son bölümde rehin tutulan Turgut Alp'i sağ salim kurtarabilmek için kanının son damlasına kadar mücadelesini sürdüren Osman nihayet amacına ulaşmıştır. Fakat Turgut Alp'in kurtulduktan hemen sonra Osman Bey'e sarf ettiği sözler şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Osman Bey'in gösterdiği fedakarlık örneği karşısında Turgut Alp'in tepkisi çok konuşulurken Kuruluş Osman 68.bölüm fragmanı yayına girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2021 11:45 GÜNCELLEME 27.10.2021 11:45 MEDYA
Kuruluş Osman 68.bölüm 2.fragmanı Herkesi üzen haber! Ölümle burun buruna: Sağlığına kavuşabilecek mi?

Kuruluş Osman dizisinde Rogatus tarafından ele geçirilen Turgut Alp'in esaretine son verebilmek üzere canını dişine takan Osman Bey, gerekli tüm imkanları kullanmasının ardından sonunda gayesine erişmiştir. Kuruluş Osman son bölümde, hainlik yapanların elinden kurtulmayı başaran Turgut Alp, fedakarlığından ödün vermeyen Osman Bey'e bir can borcu olduğunu dile getirdikten hemen sonra verdiği tepkiyle yankı uyandırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz farklı kanala mı geçiyor, bitirilecek mi? Vermiyoruz deyip tavır aldılar!

Osman Bey'in şimdiden itibaren hiçbir işine karışmamasını, ondan gelecek yardımı istemediğini ve bundan böyle karşısına çıkmamasını vurgularken izleyenleri hayretler içerisinde bıraktırdı. Osman Bey'e karşı kullandığı ifadeleri duyar duymaz sinirlerine hakim olamayan Göktuğ'un ise Turgut Alp'e sert bir uyarıda bulunması üzerine ortam gerilirken Kuruluş Osman 68.bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Olup bitenler karşısında sükunetini koruyan Osman Bey'in elbet bir gün uslanacağını, yaktığı ateşinin durulacağını ve o gün gelip çattığında ise birlik olacaklarının mesajını vermesinin sahne olduğu Kuruluş Osman'a dair en son gelişmeler...

Yargı 6.bölüm fragmanı: Ortalığı tozu dumana kattı! Ceylin'i küplere bindiren olay: Fena dağılıyor

Kuruluş Osman 68.Bölüm Fragmanı Paylaşıldı!

Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, yapımcılığında Mehmet Bozdağ'ın yer aldığı, yönetmenliğinde Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın ve genel yönetmenliğinde ise Metin Günay'ın bulunduğu Kuruluş Osman 68.bölüm fragmanı duyuruldu.

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

Masumlar Apartmanı 44.bölüm fragmanı? Köşeye sıkıştı! Teklife evet derse onu büyük sürprizler bekliyor