Akdağ: Vatandaş artık MHP'ye inanmıyor

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, seçim çalışmalarını bugün Erzurum'un Pasinler ilçesinde sürdürdü. Akdağ Muhalefete yüklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2011 16:12 GÜNCELLEME 03.06.2011 16:12 Partiler
Akdağ: Vatandaş artık MHP'ye inanmıyor

Vatandaşların yoğun ilgisi altında miting alanına giren Akdağ, AK Parti'nin dokuz yıllık icraatlarını anlatarak, vatandaşlardan üçüncü dönemde de oylarını AK Parti'ye vermelerini istedi. Dokuz yıllık icraatlarında darbecilerle, çetelerle mücadele ettiklerini belirten Akdağ, bugün CHP'nin ise Ergenekoncuları milletvekili adayı yaparak Meclis'e taşımak istediğini söyledi.

Bakan Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari mitingine de değinerek, Güneydoğu'da PKK'nın vatandaşlara kepenk kapattırdığını, CHP'ye ise destek verdiklerini, CHP ve BDP'nin işbirliği içerisinde olduğunu söyledi.

MHP'nin iktidara geldiğinde asgari ücreti 825 lira yapacağını açıkladığını da hatırlatan Akdağ, "Bizden önce onlar vardı. Benim vatandaşıma 190 lira asgari ücret veriyorlardı, şimdi benim vatandaşım sana nasıl inanacak" diye konuştu.

Akdağ, DSP-MHP-ANAP üçlü koalisyon hükümeti döneminde 22 bankanın battığını, kendi hükümetleri döneminde ise batan bir banka olmadığını belirtti. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Erzurum mitingine de atıfta bulunan Bakan Akdağ, MHP'lilerin Hasankale'deki kalabalık kadar toplayamadıklarını, Erzurum'un AK Parti'ye samimi yaklaşımının devam ettiğini söyledi. Erzurum'u sağlık üssü yaptıklarını ifade eden Akdağ, hizmetlerin devamı için seçmenlerden 12 Haziran'da desteklerini devam ettirmelerini istedi.


 
 
 
 

KAYNAK : İHA