Mumcu, AK Parti milletvekillerine çiçek gönderdi

Meclis'teki kavgalı oturumu yöneten Meclis Başkanvekili CHP'li Güldal Mumcu, jest yaparak, iki Ak Parti'li vekile çiçek gönderdi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2010 16:13 GÜNCELLEME 07.02.2010 16:13 SİYASET
Mumcu, AK Parti milletvekillerine çiçek gönderdi

Meclis'te yaşanan kavgada en büyük hasarı AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Erdem aldı.

Orhan Erdem de, diğer idare amirleri gibi Meclis'te çıkan kavgaları önlemeye ya da vekilleri ayırmaya çalışıyor. Meclis'teki son kavgalı oturumda da Erdem'in yüzüne kafa atılırken, bu arada parmağı da kırıldı. Olaylardan sonra hastanelik olan diğer vekil ise, Ak Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu oldu. Panik atak olduğu belirtilen Koyuncu, tartışmalar sırasında fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Meclis'teki kavgalı oturumu yöneten Meclis Başkanvekili CHP'li Güldal Mumcu ise, jest yaparak, iki Ak Parti'li vekile çiçek gönderdi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu kadar yüksek gerilimin ardından CHP'den Ak Parti'ye giden çiçekler, biraz olsun Meclis'teki tansiyonu düşürdü.

Kafe Ankara olarak, vekillerin birbirine yumruk atmasını değil, daha çok çiçek göndermesini istiyoruz.

KAYNAK : BUGÜN