Katliam gibi olay: Denizli'de keçilere kurşun yağmuru!

Denizli’de kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlanan keçilerden 10'u telef olurken, sağ kalan keçilerin iniltileri yürek burktu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 13:13 GÜNCELLEME 27.09.2024 15:21 ÜLKE'DE BUGÜN
Katliam gibi olay: Denizli'de keçilere kurşun yağmuru!
Katliam gibi olay: Denizli'de keçilere kurşun yağmuru!

 

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Naldöken mevki ile Tavas ilçesi Çakıroluk mevkileri arasında kalan bölgede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil Kocabıyık’a ait olan ve kırsal alanda konaklayan keçi sürüsüne, gecenin ilerleyen saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Tüfekle yapılan saldırıda kurşunların hedefi olan 10 keçi telef oldu. Sabah sürüsünü otlatmak için kırsala çelen çoban, farklı bölgelerdeki ölü ve yaralı keçileri görünce büyük üzüntü yaşadı.

ÇABALAR YETERLİ OLMADI

Yaralı 2 keçiyi yaşatmak için büyük çaba harcayan çoban, omzuna aldığı onlarca kilo ağırlığındaki hayvanları veterinere yetiştirmek için kilometrelerce taşıdı. Son nefeslerini verirken çıkardıkları inlemeler yürekleri sızlatan küçükbaş hayvanlar, sahiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

“Canımızı yaktılar, resmen katliam yapmışlar” diyen sürü sahibi Halil Kocabıyık, yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle ifade etti:

“Dün sabaha karşı Çakıroluk mevkisi Naldöken yerine sürüleri gütmek için gittiğimde yol üzerinde belirli aralıklarda ölmüş ve yaralı şekilde keçileri gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım. Yaralı keçilerin bağırtısı ve inlemeleri kulağımdan gitmiyor. Yaralı keçileri sırtımızda taşıyarak getirdik. Saldırı anında korkup kaçan birçok keçimizi de bulamadık. Bu insanlık değil dilsiz günahsız hayvanlardan ne istediniz. Onlar bizim evlatlarımızdı, canımızdı. Şu ana kadar 10 keçimiz telef oldu.”

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • memett 1 saat önce Şikayet Et
    vardır bir sebebi 1 cisi hayvanların izinsiz birilerinin bağına bostanına sürekli dadanmış olup maddi zarar vermiş olabilir .ikincisi sana gıcık olan veya alacaklı olan çekemeyen sana zarar vermek isteyen senin etrafından tanıdığın biridir.
    Cevapla
  • maho 2 saat önce Şikayet Et
    allah kahretsin yapanı veya yapanları
    Cevapla
  • Hamza 2 saat önce Şikayet Et
    insanlık felan kalmamış yazık, allah bize yiyecek ekmek içecek suyu yine iyi ki veriyor
    Cevapla
  • celalettin yağbasan 2 saat önce Şikayet Et
    kısa kısas olmadığı müddetçe bu zalimler ortalıkta gezecektir. mevut kanunlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • ilhami bakır 2 saat önce Şikayet Et
    dilsiz hayvanlardan ne istiyorsunuz katil herifler adaletsiz dünya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR