Antalya

Sahneye çıkar gibi seyir halindeki aracın kaportasında dans ettiler! Ceza üstüne ceza

13:12 18 Aralık 2023
Sahneye çıkar gibi seyir halindeki aracın kaportasında dans ettiler! Ceza üstüne ceza

Antalya’da müziğin ritmine dayanamayıp sahneye çıkar gibi seyir halindeki aracın kaportasına çıkıp dans eden gençler, polisten kaçamadı.

 Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Lara caddesinde müziğin ritmine dayanamayıp seyir halindeki bir aracın kaportasında dans eden bir genç ve pencereden sarkarak müziğin ritmine kendini kaptıran sürücü, görenleri dehşete düşürdü. 

Geçtiğimiz Cuma gecesi gerçekleşen olayda 07 BOM 28 plakalı otomobille caddede ilerleyen gençlerden biri, aracın ön kaportasına çıkıp müzik eşliğinde dans etmeye başladı. Sürücü ve yanındaki yolcu ise zaman zaman araç penceresinden çıkıp müziğin ritmine kendini kaptırdı. Bir yandan eğlencenin dozunu kaçıran bir yandan da o anları cep telefonuyla kaydeden gençlerin hareketleri diğer sürücülerden tepki topladı.

Aracın arkasında ilerleyen diğer sürücü, o anları kaydederek polise, "Herkesi durdurup üfletiyorsun, bu ne" diyerek görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerin ardından harekete geçen Antalya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, aracı tespit edip aday sürücü T. Y.’nin sürücü belgesi daimi olarak iptal etti; emniyet kemeri takmamak, kamu rahatı ve huzurunu bozacak şekilde araç kullanmak, trafik güveliğini ve düzenini tehlikeye düşürmek suçlarından ise toplam bin 308 TL ceza kesti. 

Ön kaportada dans eden M.S.'ye ise emniyet kemeri takmamaktan 436 TL ceza kesildi. Sürücü ve diğer kişilerin ise alkollü olmadığı öğrenildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.