Çocuklarla yapabileceğiniz bedava aktiviteler

Çocuklar pahalıya patlar. Ama onlarla yapılabilecek kimi aktiviteleri bedavaya getirmek de mümkün. İşin eğlencesi de cabası!

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2016 11:13 GÜNCELLEME 14.04.2016 11:13 Anne Çocuk
Çocuklarla yapabileceğiniz bedava aktiviteler
Çocuklarla yapabileceğiniz bedava aktiviteler

Çocuklar pahalıya patlar, bunu hepimiz kabul ediyoruz. Ama onlarla yapılabilecek kimi aktiviteleri bedavaya getirmek de mümkün. İşin eğlencesi de cabası!

Parka gidin

En orijinal fikrin bu olmadığını biliyoruz ama her zaman işe yarayacaktır. Eğlenceli olması ve çocuklar tarafından her zamanla sevinçle karşılanması bir yana, yeni arkadaşlıklar için de uygun bir ortam olacaktır.

Engel parkuru

Hazırı almak oldukça pahalı olacağından, evdeki uygun ve fazla malzemeler ile çocuğunuza kendiniz bir engel parkuru hazırlayabilirsiniz. Bu onların saatlerce meşgul ve mutlu olmasını sağlayacak, emin olun.

Defile

Çocuğunuz giyinmeyi ve kıyafetleri seviyorsa, bunu bir eğlenceye çevirebilirsiniz. Beraberce farklı kombinasyonlardan oluşan giysiler giyerek eğlenebilir ve hatta bunları fotoğraflayıp sonra bakarken tekrar gülersiniz.

Sabun köpüğü

Basitçe elde edilen malzemelere rağmen açık havada çok zevkli anlar yaşamanıza sebep olacak bir diğer aktivite… Mutfak deterjanı katılmış su ve halka şeklinde ucu bükülmüş bir tel yeter de artar eğlenmeye, hele ortamda bir de köpek var ise. Dilerseniz renkli balonlar için suyun içine biraz da gıda boyası katabilirsiniz.

Su savaşı

Halihazırda su tabancalarınız varsa kullanabilirsiniz ama ekstra masraf yapmanıza gerek yok, plastik kaplar ve şişeler de işinizi görecektir. Sıcak havalarda sulu şakalar sandığınızdan çok daha keyiflidir.

Film yuvası

Televizyonun bulunduğu odaya bulabildiğiniz tüm yastık ve battaniyeleri yığın, hatta bunları bir kuş yuvası gibi şekillendirin ve içine girip birlikte film keyfi yapın.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR