Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor'u 5-0 yendikleri maçın ardından konuşurken, Samuel Eto'o'nun performansını da övdü.

"ETO'O PROFESYONELLİĞİYLE ÇOK ÖNDE OLAN BİRİSİ"

Eto'o'nun performansı hakkında konuşan Yalçın, 'Kariyeriyle, oyuncu ahlakıyla ve profesyonelliğiyle çok önde olan birisi. Çok önemli işler yaptı. Böyle oynadığı şekilde Konyaspor'a katkısı olacağını düşünüyorum'' açıklamasını yaptı.

ETO'O GİBİ OYUNCULAR ZARAR VERİR DEMİŞTİ

Yalçın, yorumcu olduğu dönemlerde Eto'o'yla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Son zamanlarda yapılan transferler maalesef Türkiye'de bütçenin biraz yukarı çıkmasını sağladı. Özellikle Eto'o gibi transferlerin ülke için çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü burası gerçekten çok ciddi bir bütçenin olduğu, iyi futbol oynandığını düşündüğümüz, iyi bir ligimiz var diye düşünüyoruz ama bu futbolcular maalesef bütçenin yukarı çıkmasına sebep oluyor. Anadolu takımlarının da bütçeleri belli bir seviyelerde. Bunun çok üzerine çıktığınız zaman ondan sonra 1-2 sene içerisinde büyük sıkıntılar yaşıyorsunuz. Biz kesinlikle bunun üzerine çıkmak istemiyoruz. Bütçemize uygun, bize faydalı olabilecek, hem şehre hem takıma faydalı olabilecek oyuncuları almak istiyoruz."

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Volkan 11.04.2018 10:12
    Tamam da adam Eto nun futbolculuğuna laf etmemiş ki, maliyetlerin yüksek olmasından yakınmış...
  • ADSIZ 09.04.2018 16:40
    Konyanin isine gelen 2 etken. Birincisi, Antalyaspor isi az cok garantiledi ve Konya Antalyayi yenecektir. Ikinciside Kasimpasa haftaya Karabükü yenecek büyük ihtimalle ve oda isi tamamiyla garantilemis olacak ve bir sonraki hafta Konyayla oynayacak ve buda Konya icin büyük bir avantaj. Genclerle Osmanli birde birbiryle oynayacak yani Konyanin ligde kalma sansi cok iyi.
  • ali 09.04.2018 14:13
    adam kötü demiyorki ücretleri fazla diyor.
  • gezgin 09.04.2018 13:52
    Nasıl çark sadece önce uygun olamdığını söylemişti.Eto gibi bir oyuncuyu kim kötüleyebilir.
  • mete 09.04.2018 13:37
    Adamın yaptığı tespit doğru , lakin sergen'in teknik direktörlüğü aynı futbolculuğu gibi bir parlıyor bir sönüyor.
Daha fazla yorum görüntüle