Şampiyonluk yolunda skandal sakatlık!

Chelsea kalecisinin bir çekim sırasında bileğini burktuğu için Manchester United'a karşı forma giymediği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2017 17:36 GÜNCELLEME 17.04.2017 17:37 AVRUPA LİGLERİ
Şampiyonluk yolunda skandal sakatlık!
Şampiyonluk yolunda skandal sakatlık!

Geçtiğimiz gün deplasmanda Manchester United'a 2-0 mağlup olarak Premier League şampiyonluğu yolunda önemli bir darbe alan Chelsea'de sakatlığı sebebiyle maçta forma giymeyen kaleci Thibaut Courtois hakkında ilginç bir bilgiye ulaşıldı.

Bu sezon ligde ilk kez maç kaçıran Belçikalı kalecinin, kulübün direktifiyle katıldığı bir çekim sırasında basketbol oynarken bileğini burktuğu ortaya çıktı.

Chelsea'nin NBA ile olan bazı ticari anlaşmaları nedeniyle geçtiğimiz hafta içinde gerçekleştirilen çekime katılan Courtois'nın, bir topu yakalamak için sıçradığında kötü düşerek bileği burktuğu öğrenildi.

Chelsea Menajeri Antonio Conte'ye maçın ardından bu konu soruldu. Ancak alınan yenilgi sonrası bu konuyu tartışmak istemediğini dile getiren Conte, "Courtois hafta içinde sakatlık yaşadı ve bu nedenle maçta oynayamadı. Umarım sakatlığı önümüzdeki maçlara yansımaz." şeklinde kaçamak bir yanıtla yetindi.

Courtois'nın cumartesi günü Wembley Stadı'nda Tottenham ile oynanacak FA Cup yarı finalinde oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini koruyor.

Basketbola tutkusuyla bilinen Thibaut Courtois, bu yıl Londra'daki O2 Arena'da Orlando Magic ve Toronto Raptors arasında oynanan NBA maçını da tribünden takip etmişti. (Eurosport)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR