Marsilya'dan Luiz Gustavo açıklaması!

Marsilya Teknik Direktörü Andre Villas Boas, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Luiz Gustavo hakkında önemli açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2019 15:42 GÜNCELLEME 25.08.2019 15:42 AVRUPA LİGLERİ
Marsilya'dan Luiz Gustavo açıklaması!
Marsilya'dan Luiz Gustavo açıklaması!

Marsilya Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Luiz Gustavo ve kulübün transfer politikasıyla ilgili flaş ifadeler kullandı.

 

'LUIZ GUSTAVO İLE BİR PROBLEMİMİZ YOK'

Nice ile oynayacakları maç öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Portekizli teknik adam, Luiz Gustavo konusunda yeni bir gelişme olmadığını söylerken, “Sezon başladığında transfer sezonunun hala açık olması kötü bir şey. Bu gibi belirsizliklere sebep oluyor. Luiz çok iyi bir futbolcu ve profesyonel. Bu durum, maç için hazırlık sürecini etkilemez. Transfer sezonunun sonuna kadar ona güveniyoruz. Onunla bir problemimiz yok” ifadelerini kullandı.

 

TRANSFER İÇİN FLAŞ SÖZLER

Takıma yeni bir transfer gelmesini beklemediğini ifade eden Villas-Boas, “Bunu daha önce de söyledim ancak bazıları anlamak istemiyor. Paramız yok. Bana iletilen bu. Satın almak için önce satmamız gerek” dedi.

(Ajansspor)

YORUMLAR 4
  • Boztepe52 4 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyar heyetine ihtiyaç yok malum her yer büyük şehir oldu.
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ozanin yedegi olur bir solbek 2 defans yeter
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    FB anlamak istemiyor demeye çalışıyor adam.
    Cevapla
  • Biri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Fener olsun Galata BJK olsun.Turk milli takiminin yenisemedigi zar zor yendigi yabanci milli defans ve orta saha futbolcularini super lige getirmeleri daha iyi olurdu basari icin.BJK ne yapti gitti Portekizden Ricardo Quaresma yi aldi.Orta saha forvet oynadi BJK sampiyon oldu.Gitti defansa yine portekuzli Pepe yi getirtti Adam panter gibi top gecmiyor defansdan tesbit..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR