Cenk Tosun'un takımına dünyaca ünlü hoca

Milli futbolcu Cenk Tosun'un forma giydiği Premier Lig ekiplerinden Everton, İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti ile prensip anlaşmasına vardı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2019 00:50 GÜNCELLEME 17.12.2019 00:52 AVRUPA LİGLERİ
Cenk Tosun'un takımına dünyaca ünlü hoca
Cenk Tosun'un takımına dünyaca ünlü hoca

Napoli'deki görevine son verilen ünlü teknik direktör Carlo Ancelotti İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'la prensipte anlaştı.

 

 

Milli futbolcu Cenk Tosun'un kadrosunda yer aldığı Everton'da son dönemde alınan kötü sonuçların ardından menajer Marco Silva ile yollar ayrılmıştı.

Silva'nın görevine son veren mavi-beyazlı kulüp, Napoli'den kovulan İtalyan teknik direktör Ancelotti ile prensipte anlaşmaya vardı.

 

 

Everton'ın, çarşamba günü Leicester City ile oynanacak Lig Kupası çeyrek final mücadelesi öncesi Ancelotti'yi resmen açıklaması bekleniyor.

Napoli'den önce Bayern Münih, Real Madrid, Paris Saint Germain, Chelsea, Milan ve Juventus gibi dünyaca ünlü takımları çalıştıran Ancelotti, teknik adamlık döneminde 3 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 4 büyük futbol ülkesindeki lig şampiyonluklarının yanı sıra 3 UEFA Süper Kupa, 2 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, birer İngiltere Federasyon Kupası, İspanya Kral Kupası, İtalya Kupası, Almanya ve İtalya Süper Kupası ile Community Shield zaferleri yaşadı.

İtalyan teknik direktör, Avrupa’nın beş büyük futbol ülkesinin (Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya) dördünde lig zaferi yaşayan ilk teknik adam olarak tarihe geçti.

YORUMLAR 3
  • Doğu-Batı 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Tosun' a güle güle
    Cevapla
  • Ayrıl cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenk hemen ayrılsın o zaman
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben tam tersini düşünüyorum. Cenk bununla çıkışa geçecek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR