Merih Demiral’ın eski kulübü servet kazanacak!

Juventus’ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, başka bir takıma transfer olması durumunda yetiştiği kulüp olan Karamürsel İdmanyurdu’na servet kazandıracak.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2020 19:35 GÜNCELLEME 07.06.2020 19:35 AVRUPA LİGLERİ
Merih Demiral’ın eski kulübü servet kazanacak!
Merih Demiral’ın eski kulübü servet kazanacak!

Kocaeli Karamürsel’de dünyaya gelen ve futbola Karamürsel İdmanyurdu’nda başlayan Merih Demiral’ın transfer durumu, Kocaeli ekibini oldukça yakından ilgilendiriyor…

 

Fanatik’te yer alan habere göre; dev kulüplerin ilgilendiği milli futbolcu için Manchester United, 55 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Merih’in başka bir kulübe transferi durumunda; altyapısından yetiştiği kulüp olan Karamürsel İdmanyurdu kendi adına adeta bir servet kazanacak. Kocaeli ekibi, milli futbolcunun İtalyan ekibi Sassuolo’dan Juventus’a transferinde de 45 bin Euro gibi bir yetiştirme bedelini kasasına koymuştu.

MERİH ESKİ KULÜBÜNE KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR…

 

Milli futbolcu, 50 milyon Euro civarı bedelle başka bir takıma transfer olursa; Karamürsel İdmanyurdu 2 milyon Euro gibi önemli bir miktarı kasasına koyacak. Merih’in sözleşmesinde yer alan maddeye göre; başarılı oyuncunun uluslararası ve ülkeler arası yapacağı her transferden Kocaeli temsilcisi para kazanacak.

YORUMLAR 1
  • arcetin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferim. Vefalı ve akıllı bir insanmış. Örnek olur inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR