Umut Meraş'ın menajerinden transfer açıklaması!

Türk takımlarının transferdeki gözdesi Umut Meraş'ın menajeri, oyuncusunun geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2020 17:32 GÜNCELLEME 06.07.2020 17:32 AVRUPA LİGLERİ
Umut Meraş'ın menajerinden transfer açıklaması!
Umut Meraş'ın menajerinden transfer açıklaması!

Önümüzdeki sezon Süper Lig'de yabancı sınırındaki değişiklik ihtimali takımların transfer rotasını Türk oyunculara çevirdi. Transferin gözde isimlerinden Umut Meraş'ın ise ilk hedefi Avrupa'da kalmak.

Fransa'da top koşturan Umut Meraş, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Milli futbolcunun Menajeri Güde Fazıl Özdemir NTV'ye konuştu;

"UMUT'UN ÖNCELİĞİ AVRUPA"

"Transferde kesin konuşmak doğru değil. Ama elbette Umut'un önceliği Avrupa'da kalmak. Bursaspor'dan Le Havre'a gitmesinin sebebi de Avrupa'da kariyerini sürdürme isteğiydi. Umut'un transferi için Türkiye'deki kulüplerin mevcut şartlardaki ekonomik durumları el vermeyebilir. Ancak Avrupa'ya katılım sağlayacak kulüplerin tabii ki planlaması ve bütçesi değişir. Henüz transfer için konuşmak erken."

Umut Meraş, bu sezon Le Havre forması ile Ligue 2'de 22 maça çıktı ve 1 asistlik performans sergiledi.

 

YORUMLAR 1
  • Koca Mahmud. 3 yıl önce Şikayet Et
    Peh,peh,peeeh,ne büyük performans sergilemişsin be evlat. Hani peşinden koşulacak kadar varmışsın.Hem de Fransa 2.lig takımında.Aman sakın gelme,2.ligde mi,amatör kümede mi,nerede oynarsan oyna.Söz avrupa olunca,akan sular durur.Yav bunların reklamını kimler yapıyor, maşallah haber 7 de,başka bir haber yokmuş gibi,bunları ciddi ciddi haber yapıyor.Pes,maşaallah prs yani.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR