Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş iddiaya cevap!

La Gazzetta dello Sport, Hakan Çalhanoğlu'nun takımda kalıp kalmayacağının belirsiz olduğunu yazdı. Milli futbolcu iddiaya cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2020 15:36 GÜNCELLEME 24.07.2020 15:38 AVRUPA LİGLERİ
Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş iddiaya cevap!
Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş iddiaya cevap!

Milan'ın pandemi sonrası oynadığı 9 lig maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik almasında attığı 4 gol ve yaptığı 7 asistle büyük rol oynayan milli oyuncunun  performansı ile geleceği, La Gazzetta dello Sport tarafından mercek altına alındı. 

 

 

Gazetedeki yazıda, 26 yaşındaki Türk oyuncunun kısa sürede gösterdiği performansla hem yerini doldurduğuna hem de değerini yükselttiğine değinildi. Milli futbolcunun değerinin 15 milyon avrodan 25 milyon avroya çıktığı ifade edildi.

Hakan Çalhanoğlu'nun performansının yükselmesinde, teknik direktör Stefano Pioli'nin oynattığı sistemde kendisine daha merkezi bir rol vermesi ve onu kadronun değişmezi olarak görmesinin etkili olduğu, İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic'le olan dostluğunun da kendisini iyi hissetmesini sağladığı vurgulandı.

 

 

2017'de kırmızı-siyahlı takıma transfer olan ve 2021'de sözleşmesi sona erecek milli futbolcuyu Milan'ın kadroda tutup tutamayacağının ise merak edildiği dile getirildi.

Devre arasında sezon sonu satış listesine konulacak isimler arasında gösterilen milli futbolcunun, son dönemdeki performansının ardından sözleşme yenilemeye yanaşmadığı ileri sürüldü. Hakan'ın Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin veya Leipzig'e gidebileceği iddia edildi.

Hakan Çalhanoğlu, Milan'da bu sezon Serie A'da 32, İtalya Kupası'nda ise 3 maça çıkarken, toplam 9 gol atıp, 8 asist yaptı.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Hakan Çalhanoğlu, "Bugün gazetelerde çok fazla yanlış haber var." dedi.

Hakan Çalhanoğlu, Milan'da bu sezon Serie A'da 32, İtalya Kupası'nda ise 3 maça çıkarken, toplam 9 gol atıp, 8 asist yaptı.

YORUMLAR 3
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek sezon bonservisiz olarak Galatasaray’ın 10 numarası olacak inş. Aslan gibi Galatasaray’lı çocuk çokta iyi futbolcu
    Cevapla
  • erkan k 3 yıl önce Şikayet Et
    gs ya aykkabısını bile göndermezler.
    Cevapla
  • Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    :))) gs ye 25 milyon degil 5 milyona gider
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR