Manchester City ile Lionel Messi arasında 10 yıllık anlaşma planı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Barcelona'dan ayrılması gündemdeki Lionel Messi'yi 10 yıllık bir anlaşma planı ile kadrosuna katmak istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2020 20:32 GÜNCELLEME 24.11.2020 20:32 AVRUPA LİGLERİ
Manchester City ile Lionel Messi arasında 10 yıllık anlaşma planı
Manchester City ile Lionel Messi arasında 10 yıllık anlaşma planı

Katalan devi Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin takımdan ayrılmasına yönelik söylentiler artmış durumdayken Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City, yeni takımı olma noktasında favori gösteriliyor. Sportsmail de Manchester City'nin Lionel Messi ile 10 yıllık bir detaylı anlaşma yapmak istediğini belirtti. 

 

Messi'nin Barcelona ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve Manchester City, devre arasında veya sezon sonunda Arjantinli yıldızı bir şekilde kadrosuna katmak istiyor. City Football Group da Lionel Messi için 10 yıl sürecek bir birliktelik planı hazırlamış durumda. 

Lionel Messi'nin ilk etapta Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'de forma giyeceği aktarılırken sonrasında ise dünya üzerinde 10 kulübe sahip City Football Group ile farklı projelerde çalışması bekleniyor. 

 

Manchester City forması giydikten sonra projenin ikinci etabında Messi'nin ABD'de New York City forması giymesi planlanıyor. Bundan sonra da Avustralya, Çin, Hindistan ve Japonya'da futbol yatırımları olan grubun, Lionel Messi'yi bir futbol elçisi rolünde aktif şekilde görevlendirmesi bekleniyor. 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Talat dinçer 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesai Arjantın yahudisidir. Kuduste mescidi aksa duvarına gelıp kep giyip dua etmişti Onun için sevmem. Ama Ronaldo güzel bir insandır.
    Cevapla
  • SEFA 3 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo vergi kaçırıyor tecavüzle suçlanıyor iyi bir insan oluyor ancak messi Kudüste takım gezisine katılıyor ve tum takim yerine sadece messi yahudi oluyor. Aynen beyefendi. Ronaldo müslüman zaten.
    Cevapla
  • F1 sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir İngiliz medyası manchester city messi den vazgeçti falan diyordu ama ikisi de iddia sanırım
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    10 yıl mı o ne la ölüsünü mü oynatacaklar herifin :D
    Cevapla
  • Ybjng 3 yıl önce Şikayet Et
    evet 10
    Cevapla
  • Ağrılı 3 yıl önce Şikayet Et
    Lan Bi haberi okuyun artık
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberi iyi oku iyi. Adamı oazarlama için kullanacaklar.sen hiç Asya ülkelerini gezdin mi? Ne kadar İngiliz kulüp forması satıldığını tahmin bile edemezsin. Ki bu sadece bir örnek!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR