Nice'in Aykut Kocaman'la ilgilendiği iddia edildi

Süper Lig'de son olarak Konyaspor'u çalıştıran, yaklaşık 10 aydır ise teknik direktörlük yapmayan Aykut Kocaman'la ilgili Fransız basınından çarpıcı bir iddia geldi. RMC Sport, deneyimli teknik adamın Fransa'nın yolunu tutabileceğini yazdı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2020 19:13 GÜNCELLEME 08.12.2020 12:33 AVRUPA LİGLERİ
Nice'in Aykut Kocaman'la ilgilendiği iddia edildi
Nice'in Aykut Kocaman'la ilgilendiği iddia edildi

Patrick Vieira'nın görevine son veren Ligue 1 ekibi OGC Nice'in, hoca adayları arasında Aykut Kocaman da var. Willy Sagnol, Marco Silva gibi isimlerin yanı sıra Kocaman'ın listeye eklenmesinin nedeninin son dönemde Türkiye'den Fransa'ya doğru başlayan ihracın etkili olduğu tahmin ediliyor.

 

 

YOLU TÜRK FUTBOLCULAR AÇTI

Aykut Kocaman'ın Fransa'da OGC Nice'in hoca adayları arasında gösterilmesinde Türk futbolcuların başarısının büyük etkisi olduğu söyleniyor. Fransız takımı Lille'de harikalar yaratan ve takımlarını hem ligde hem Avrupa'da başarıdan başarıya koşturan Türk futbolcuların büyük etkisi olduğu söyleniyor.

 

 

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Md1983 3 yıl önce Şikayet Et
    Çalıştırdıkları takımları bir bütün olarak geliştiren Aykut kocaman ve Abdullah Avcı'dan başkasını tanımam ama bizim futbol cahillerine sorsan ikisi de defans oynatıyor
    Cevapla
  • futbolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam futbolu unuttu kim istesin yalan boş boş kendine iş arıyor
    Cevapla
  • Hariu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir GS lı olarak birtek FB den Aykut kocaman döneminde etkilenmiştim komple bir takım oluşturuyor ama takımı oturtuyor kobuyorlar adamı
    Cevapla
  • faruk ts 3 yıl önce Şikayet Et
    günahım kadar sevmem, ama avrupada başarılı olmasını isterim.
    Cevapla
  • Muhammed 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boşsun. Sen sevsen ne olur? Sevmesen ne? Aykut'un çok da tınındaydı...
    Cevapla
  • Karim 3 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocaya laf atan bebeler,herhalde aykut hocanın feneri Avrupa liginde yarı finale kadar getirdiğini unutuyorlar.Aykut hocayı bende sevmiyordum ama yaptığı başarılar ortada.
    Cevapla
  • Gregor Samsa 3 yıl önce Şikayet Et
    Transfer politikası olan, mali durumu düzgün takımlarda A. Kocaman başarının zirvesine çıkar. Takıma uygun sistem geliştirir. Türkiye'de Milli Takım da dahil olmak üzere sistemi olan takım yok. Bunu Konyaspor'da başaracaktı. Malum zihniyetle paralar kayboldu. Sistem devam etseydi Konyaspor şampiyon olurdu. Başka bir takım da olabilirdi. Gidenler genelde başarılı oluyor. Aykut Kocaman da başarılı olur. Avrupada sistem Türkiye'deki gi değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR