Christian Eriksen satış listesine konuldu!

Inter CEO'su Giuseppe Marotta, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Christian Eriksen'in Antonio Conte'nin takımına girmekte zorlandığını ve ara transfer için satış listesinde yer aldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2020 15:49 GÜNCELLEME 24.12.2020 15:49 AVRUPA LİGLERİ
Christian Eriksen satış listesine konuldu!
Christian Eriksen satış listesine konuldu!

Inter'de geçtiğimiz sezonun devre arasında flaş bir transfer olarak Tottenham'dan takıma katılan Christian Eriksen, geride kalan 1 yılın ardından takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Inter CEO'su Giuseppe Marotta, Eriksen'in ocak ayı için transfer listesinde olduğunu açıkladı.

Sky'ın haberine göre Eriksen, takımının Verona maçı öncesi izin alarak ikinci çocuklarını dünyaya getirmeye hazırlanan eşinin yanında olmak adına Danimarka'ya gitmişti.

 

Eriksen'in takımdaki durumuna ilişkin konuşan Marotta, "Eriksen, satış listesinde mi? Evet, öyle diyebilirim. Ama bu, bir ceza değil. Sadece Inter'deki ortama alışmakta sorun yaşayan bir oyuncu. Ancak profesyonelliğinde hiçbir sorun yok. Ona başka bir yerde daha fazla oyun süresi arama fırsatı vermek doğru olan. Açıkçası bir çözüm bulmamız gerekecek" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR