Cristiano Ronaldo çılgınlığı! 12 saat içinde...

Manchester United, 12 saat içinde 32.5 milyon pound değerinde Cristiano Ronaldo forması sattı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2021 16:54 GÜNCELLEME 04.09.2021 16:54 AVRUPA LİGLERİ
Cristiano Ronaldo çılgınlığı! 12 saat içinde...
Cristiano Ronaldo çılgınlığı! 12 saat içinde...

Ronaldo'nun eski takımı Manchester United'a transferi sonrası hareketlilik devam ediyor. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’da 7 numara giyeceği açıklandıktan sonra taraftarlar yeni Ronaldo formalarını merakla beklemeye geçti. Kısa süre içerisinde basılan formalar satışa sunuldu ve kulüp satışlardan kasasını doldurdu.

Flaş bir kararla eski takımı olan Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Manchester taraftarlarını da sevince boğdu.

Juventus'ta mutlu olmadığı ortaya çıktıktan sonra Manchester City'e transfer olacağı iddia edilen Ronaldo ortaya atılan iddiaların aksine Manchester United'a geri döndü.

TARAFTARLAR MAĞAZALARA AKIN ETTİ

Transferin açıklanmasının ardından sonra forma numarasının 7 olduğu açıklanan Ronaldo'nun formalarını almak isteyen Manchester United taraftarları forma satın almak için satış mağazalarına akın etti.

FORMA SATIŞLARI REKOR KIRDI

Formaların satışa sunulmasından sonra saatler içerisinde satış rekorları geldi. Ronaldo'nun giyeceği 7 numaralı formalar 12 saat içinde 32.5 milyon pound değerinde bir satışa imza attı.

RONALDO FORMASI EN ÇOK SATILAN OYUNCU OLDU

Forma satışları saatler içerisinde kulüp rekorları kırarak Manchester United'ın kasasın doldurmuş oldu. The Sun'da yer alan habere göre Ronaldo, bir kulübe transfer olduktan sonra forması en çok satılan oyuncu oldu.

YORUMLAR 4
  • Yay 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi dibi
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne ara o kadar forma urettiniz arkadaş.
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    Merchandising departmanı çalışıyor kardeş.
    Cevapla
  • türk 2 yıl önce Şikayet Et
    şaşırdık mı tabiki hayır çünkü o CRİSTİANO RONALDO...CR7
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR