Ronaldo'nun şutunda baygınlık geçiren güvenlik görevlisi: Öldüğümü sandım

Young Boys - Manchester United maç önünde şut çalışması yapan Ronaldo'nun başından vurduğu kadın güvenlik görevlisi, olaydan sonra demeç verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2021 20:56 GÜNCELLEME 17.09.2021 20:57 AVRUPA LİGLERİ
Ronaldo'nun şutunda baygınlık geçiren güvenlik görevlisi: Öldüğümü sandım
Ronaldo'nun şutunda baygınlık geçiren güvenlik görevlisi: Öldüğümü sandım

Young Boys - Manchester United maç önünde şut çalışması yapan Ronaldo'nun başından vurduğu kadın güvenlik görevlisi, açıklamalarda bulundu. Nobile isimli görevli, "Ronaldo'yu üstüme gelirken görünce 'Öldüm mü?' diye düşündüm. Çok acı çekiyordum. Bana 'İyi misin?' diye sorunca hemen başımın ağrısı gitti" diye konuştu.

Akşam'ın aktardığı habere göre; Young Boys- Manchester United maçından önce ısınma sırasında Ronaldo'nun şutu kafasına isabet eden 35 yaşındaki güvenlik görevlisi Nobile, İsviçre medyasına konuştu.

"Top kafama geldi ve yere düştüm"

Olay anında yaşadığı şaşkınlığı dile getiren Nobile, "Top kafama geldi ve yere düştüm. Sonrasında Ronaldo'yu üstüme gelirken gördüm. 'Aman Tanrım, hayır. Öldüm mü?' diye düşündüm.

Ronaldo, "Hayır hayır. Affedersiniz! Ne oluyor? İyi misin?" diye sordu. Nobile daha sonra yaşadığı şaşkınlığı şöyle anlattı:

"Çok acı çekiyordum. Tanrım. Aklım başımdan gitmişti! Ama sonra Ronaldo'yu gördüm ve baş ağrısı geçti."

Ronaldo, olaydan sonra genç kadından özür dileyip, ona maç sonu formasını hediye etmişti. Ronaldo'nun ilk golü attığı karşılaşmayı Manchester United 2-1 kaybetmiş ve Şampiyonlar Ligi'ne sürpriz bir başlangıç yapmıştı."

YORUMLAR 2
  • Şevki 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin canın dayak istiyormuş...
    Cevapla
  • Bora 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan herif resmen kadın katili oliyordu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR