Liverpool'un hedefi Jude Bellingham

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un hedefi Borussia Dortmund forması giyen genç orta saha Jude Bellingham. İddialara göre Jürgen Klopp, genç yıldız adayını kadrosunda görmek istiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2021 22:19 GÜNCELLEME 26.10.2021 22:19 AVRUPA LİGLERİ
Liverpool'un hedefi Jude Bellingham
Liverpool'un hedefi Jude Bellingham

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Jude Bellingham'ı kadrosuna katmak istediği ancak Dortmund'un genç futbolcuyu kolay kolay bırakma niyetinde olmadığı iddia edildi.

Bild'de yer alan habere göre Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp genç oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Ancak Dortmund ise Bellingham'ı kadroda tutmak için çaba sarf ediyor.

İddialara göre Dortmund ancak 120 Milyon Euro civarı bir bonservis teklifi gelmesi halinde oyuncunun takımdan ayrılmasını düşünebilir.

Beşiktaş maçının yıldızıydı

Bellingham, Dortmund'un Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaştığı maçta gösterdiği etkili performans ve attığı gol ile dikkatleri çekmişti.

18 yaşındaki genç İngiliz, bu sezon Dortmund forması ile çıktığı 14 maçta 3 gol ve 6 asistlik performans göstermiş durumda.

YORUMLAR 1
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Marcao dortmuntta olsa en az 50 milyon eder türkiyede olunca 15 20 verdimi başarı sayıyoruz onun için bir sonraki satışa yüzde 25 koyacaksın arkadaş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR