Harry Maguire'ın evi arandı! Bomba paniği...

Manchester United'ın kaptanı Harry Maguire'ye gelen tehditlerin ardından İngiliz yıldızın evinde bomba araması yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2022 19:46 GÜNCELLEME 21.04.2022 23:01 AVRUPA LİGLERİ
Harry Maguire'ın evi arandı! Bomba paniği...
Harry Maguire'ın evi arandı! Bomba paniği...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın kaptanı Harry Maguire, evinde bomba paniği yaşadı. 

The Sun'da yer alan habere göre İngiliz futbolcu, e-posta yoluyla evine bomba yerleştirileceğine dair bir tehdit mesajı almasının ardından evini boşalttı ve durumu polise bildirdi. 

Olaya direkt müdahale eden polis, bomba imha ekipleri ve köpeklerle İngiliz futbolcunun evinde arama çalışmaları başlattı.

İngiliz stoper tehdit mesajını e-posta aracılığı ile alırken konu hakkında açıklamada bulunan bir sözcü şu açıklamayı yaptı: 

"Son 24 saat içinde Harry, ciddi bir tehdit aldı.Bunu şu anda konuyla ilgilenen polise bildirdi. Ailesinin ve etrafındakilerin güvenliği açıkçası Harry'nin bir numaralı önceliği. Ancak bu hafta sonu oynanacak olan maç için hazırlıklarına normal bir şekilde devam edecek. Şu anda daha fazla ayrıntı açıklamayacağız."

Ölüm tehditleri alıyor

Premier Lig'de Liverpool'a 4-0 mağlup olan ve uzun süredir beklenen performansları alamayan Manchester United'ın kaptanlığını yapan Harry Maguire taraftarların eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor.

İngiltere Milli Takımı'nın da formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu sosyal medya üzerinden sık sık ölüm tehditleri alırken son tehdidin olukça ciddiye alındığı belirtilenler arasında yer aldı. 

YORUMLAR 2
  • prof 1 yıl önce Şikayet Et
    asıl bomba bu adam . hahahah
    Cevapla
  • Ibo 1 yıl önce Şikayet Et
    Komik olan yeri söyleyede bizde gülelim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR