Merih Demiral, Ronaldo anısını anlattı: Görünce şok oldu

Kariyerine İtalya Serie A ekibi Atalanta’da devam eden Merih Demiral, dünyaca ünlü yıldız isim Cristiano Ronaldo ile yaşadığı bir anıyı paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2022 15:13 GÜNCELLEME 28.05.2022 15:13 AVRUPA LİGLERİ
Merih Demiral, Ronaldo anısını anlattı: Görünce şok oldu
Merih Demiral, Ronaldo anısını anlattı: Görünce şok oldu

Bu sezon 50’nin üzerinde maça çıkan, A Milli Takım ve Atalanta’nın başarılı futbolcusu Merih Demiral kısa süre önce sosyal medyadan evlendiğini ve baba olduğunu duyurmuştu. Milli futbolcu Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu Ronaldo ile ilgili ilginç anısını anlattı.

"50'NİN ÜZERİNDE MAÇA ÇIKTIM"

"Kariyerimde en çok maç oynadığım sezonu geride bırakıyorum. Milli takımla beraber 50'nin üzerinde maça çıktım. Çok fazla maç oynadım. Kendimi geliştirme fırsatım da oldu. Maçlarda ve antrenmanlarda eksik yönlerimi kapatmaya çalıştım. Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi, hem de Avrupa Ligi'nde çeyrek final maçları oynadık. Benim için çok güzel tecrübe oldu. Daha iyi bir sezon geçirebilirdik ama olmadı. Ancak ilerleyen yıllarda çok başarılı olabilecek bir kulüp."

"MANCHESTER MAÇINI UNUTAMAM"

Şampiyonlar Ligi'de bu sezon Old Trafford'ta oynadığımız maçın ilk yarısı benim için rüya gibiydi. Zaten "Düşler sahnesi" diyorlar stada. Böyle bir atmosferde oynamak ve gol atmak büyük sevinç. Ayrıca savunmada bir müdahalem var. Tüm bunları o kalabalığın önünde yapmak benim için gurur verici. Küçüklükten beri hayalini kurduğum statta böyle bir performans ortaya koymak benim hayatım boyunca unutamayacağım bir şey.

“BAKLAVA VE LOKUMU ÇOK SEVİYORLAR”

Tesis çalışanlarıyla da aram iyi. Türkler hakkında ne düşündükleri aslında benim bıraktığım izlenime bağlı. Ben de o yüzden yaptığım her şeye çok dikkat ediyorum. Onlar da sağ olsun beni çok seviyor ve benimsiyorlar. Fırsat buldukça onları yemeğe çıkartıyorum. Ben de onlarla olmaktan dolayı mutluyum. Hep Turko diye hitap ediyorlar zaten. Türkiye'den her dönüşümde elimde baklava ve lokumlarla dönüyorum. Çok beğendiler ve her dönüşümde mutlaka istiyorlar. Bizim aşçımızın yaptığı bir risotto var çok meşhur. Her maçtan önce mutlaka yiyoruz.

MERİH'İN UNUTULMAZ RONALDO ANISI

Ronaldo çok özel bir insan. Bu sezon çok fazla karşılaştık. Hem United hem de Portekiz'e karşı mücadele ettim. Benim hayatımda da önemli bir role sahip. Benim için Juventus'da yaptıkları çok önemli. Hala irtibat halindeyiz. Kendisiyle şöyle bir anım var. Ben Fenerbahçe alt yapısında oynarken odamda onun ballon d'or kazandığı ve ağladığı anların fotoğrafını çekmiştim. 2014 yılıydı galiba. Takım arkadaşı olduğumuzda bunu ona göstermiştim. O da şok olmuştu. O zaman büyük futbolcularla oynamayı hayal ediyordum tabi ki. Bunu yaşayınca, kendisiyle takım arkadaşı olunca bu kez çok mutlu oluyorsun.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Zz12 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok kaliteli bir topçu, ayrıca insani olarakta çok kaliteli.
    Cevapla
  • Levent Canpolat 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel insan'ahlaklı insan hasılı örnek insan olmak zor.Helal olsun onlara.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR