Lille'de Paulo Fonseca dönemi!

Jocelyn Gourvennec ile yollarını ayıran Ligue 1 temsilcisi Lille, yeni teknik direktörünü buldu. Fransız kulüp, Paulo Fonseca ile sözleşme imzaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2022 21:55 GÜNCELLEME 29.06.2022 21:55 AVRUPA LİGLERİ
Lille'de Paulo Fonseca dönemi!
Lille'de Paulo Fonseca dönemi!

Jocelyn Gourvennec ile yollarını ayıran Ligue 1 ekiplerinden Lille, yeni teknik direktörünü buldu. Fransız kulüp, Paulo Fonseca ile sözleşme imzaladı.

2 yıllık sözleşme imzalandı

Lille, daha önce Porto, Shakhtar Donetsk ve Roma gibi kulüpleri çalıştıran 49 yaşındaki teknik direktör Paulo Fonseca ile 2 yıllık anlaşmanın imzalandığını duyurdu.

Fonseca ilk açıklamasında, şu ifadeleri kullandı: "Lille'in yeni teknik direktörü olmak benim için bir gurur kaynağı ve büyük bir onur. Zengin ve etkileyici geçmişiyle bu büyük kulübe seçilmenin bana da büyük bir sorumluluk yüklediğinin farkındayım. Bu nedenle  Lille ile bu maceraya başladığım için mutluyum ve personel ve oyuncularla çalışmak için heyecanlıyım. Her şeyden önce, hep birlikte, hedeflere ulaşacağımızı ve kulübü en üst seviyeye taşımak için son derece motive ve kararlıyım. LOSC liderlerine güvenleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca bu muhteşem statta Lille taraftarlarıyla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum ve onlara sıcak karşılamaları için şimdiden teşekkür ediyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk düşmanı fınseka
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR