Club Brugge Muriqi için anlaşmaya yakın

Club Brugge, Lazio'dan Vedat Muriqi için teklifte bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2022 03:30 GÜNCELLEME 07.07.2022 03:30 AVRUPA LİGLERİ
Club Brugge Muriqi için anlaşmaya yakın
Club Brugge Muriqi için anlaşmaya yakın

Club Brugge, Cyle Larin'den sonra Vedat Muriqi'yi de kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Belçika ekibi, Kosovalı golcünün bonservisini almak için Lazio ile anlaşma aşamasına geldi.

Club Brugge, Lazio'ya Vedat Muriqi için 10.5 milyon euro bonservis teklifinde bulundu. Golcü futbolcuya ise 4 yıllık sözleşme sunan Belçika ekibi, yıllık 2.2 milyon euro net maaş önerdi.

Son detayların konuşulduğu transferin kısa sürede resmiyete kavuşması bekleniyor.

28 yaşındaki santrfor, 2020 yazında Fenerbahçe'den Lazio'ya yaklaşık 20 milyon euro'ya transfer olmuştu.

İtalya'da istikrarlı forma şansı bulamayan Muriqi, geride kalan sezonda İspanyol ekibi Mallorca'da kiralık oynamıştı. Muriqi, geçen sezon İspanya La Liga'da 15 maçta 4 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte görüyorsunuz topa dahi vuramıyorlar Avrupa'da.rezil rusvay oluyorlar bunların hepsi şişirme haberler yarın Türkiye'ye bunu Allarlar Pullarlar çok büyük paraya kitlerler.buraya da gelir gol kralı olur Türkiye'de futbolun çapı seviyesi bu.dolayısıyla Türkiye'de futbol transfer üst limiti 150.000 Euro'yu asla geçmemeli oynanan futbol Avrupa amatör kümesi seviyesindedir.bunu herkes böyle bilsin.
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne birader, vedat kim lazio kim club brugge kim. Haber bulamıyorsan git ikinci ligden bişeyler yaz, elalemden bize ne
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR