Hull City'nin yeni hocası kim olacak? Listede 2 Türk isim var...

Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından Hull City'nin yeni menajerinin kim olacağı tartışma konusu oldu. Konuyla ilgili anket yapılırken listede 2 Türk isim yer aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 19:08 GÜNCELLEME 30.09.2022 19:08 AVRUPA LİGLERİ
Hull City'nin yeni hocası kim olacak? Listede 2 Türk isim var...
Hull City'nin yeni hocası kim olacak? Listede 2 Türk isim var...

Hull City'de Shota Arveladze dönemi bitti. Gürcü teknik direktör, Acun Ilıcalı kulübü satın aldıktan sonra menajerlik koltuğuna getirilirken üst üste gelen kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı.

Gözler yeni menajer için Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Hull City'nin yeni menajerinin kim olacağı tartışılırken bölgenin en güçlü medya platformu Hull Live konuyla ilgili bir anket başlattı. 6 teknik direktörün yer aldığı ankette iki Türk de yer aldı.

FATİH TERİM

Hull Live'ın anketinde Fatih Terim ismi dikkat çekti. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Terim geçtiğimiz günlerde yayınlanan belgeseliyle futbol gündeminde dikkat çekmişti.

ŞENOL GÜNEŞ

Fatih Terim'in yanı sıra Şenol Güneş'in adı da ankette yer aldı. A Milli Takım'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan Şenol Güneş'in adı Valerien Ismael'den önce Beşiktaş ile de anılmıştı.

SEAN DYCHE

Hull City'de Sean Dyche ismi de gündemde. Geçen sezon Premier Lig'den düşen Burnley ile yollarını ayıran 51 yaşındaki menajer boşta. Sean Dyche 2012-2022 yılları arasında 10 yıl Burnley'de görev yapmıştı.

JAVI GRACIA

52 yaşındaki İspanyol teknik direktörün adı da ankette yer aldı. Son olarak Katar ekibi Al Sadd'ı çalıştıran Javi Gracia, daha önce Watford'da İngiltere deneyimi yaşamıştı. Gracia ayrıca Valencia, Rubin Kazan, Malaga ve Osasuna gibi takımlarda da çalıştı.

SABRI LAMOUCHI

50 yaşındaki Fransız teknik adamın adı da listede... Tunus asıllı Lamouchi en son Al Duhail'i çalıştırdı. Nottingham Forest ile Championship deneyimi bulunan Lamouchi, Fransa'da Rennes'de de görev yapmıştı. Lamouchi  2012-14 yılları arasında Fildişi Sahili Milli Takımını çalıştırdı.

ROB EDWARDS

Watford'daki görevinden henüz alınan Rob Edwards ise listede yer alan bir diğer isim. Uzun süre Wolverhampton'ın alt yaş gruplarında çalışan 39 yaşındaki teknik direktör boşta. (NTV Spor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Namık 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Tufan olsun.Fiziksel olarak en uygun menajer o.
    Cevapla
  • halıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tugay kerimoğlu. İngiliz futbolunu en iyi bilen o
    Cevapla
  • Sakaryalı Tatanga. 1 yıl önce Şikayet Et
    Banko Yılmaz Vural....
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    sergen iyi olur aslında
    Cevapla
  • Cemil 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun efendi değirmenin suyu nereden geliyor ??
    Cevapla
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini görsen ilk aklına gelen "survivor'a katılmak istiyorum" olur, ama klavye karşısına geçince "acun efendi" oluyor. (Ahlak şart kardeşim ahlak)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR