Newcastle United'tan rekor imza!

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Everton'dan 21 yaşındaki Anthony Gordon'u 51.2 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2023 18:26 GÜNCELLEME 29.01.2023 18:26 AVRUPA LİGLERİ
Newcastle United'tan rekor imza!
Newcastle United'tan rekor imza!

Premier Lig'de bu sezon zirvenin en güçlü takipçilerinden biri olan Newcastle United, tarihi bir transfere imza attı. Siyah-beyazlılar, Everton'dan Anthony Gordon'u rekor bir ücrete renklerine bağladı.

EN PAHALI İKİNCİ TRANSFER

Newcastle United, Everton forması giyen 21 yaşındaki futbolcu Anthony Gordon'u 51.2 milyon euro karşılığında transfer etti. İngiliz futbolcu böylece Premier Lig ekibinin tarihindeki en pahalı ikinci transfer oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    50 milyon euro çok çok da NEW CASTLE'den artık bu hamleleri çook göreceğiz . ÇÜNKÜ yeni satıldı kulüp . Hem de en zenginlere satıldı . Yakında rüya takım olurlar .
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Babavatan avrupa da 50 milyon cok para degil dostum
    Cevapla
  • hızır 1 yıl önce Şikayet Et
    gariban müslümanların hakkı olan paraları oralara saçan suudlar bunların vebalini nasıl verecekler rabbim bizleri çok veripte azanlardan eyleme
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakında İngiltere’nin PSG’si olur bu Newcastle United. Sonuçta bunlarında sahipleri artık Araplar. Taraftarları çok karşı çıktı istemedi kulüplerinin satılmasını ama engel olamadılar
    Cevapla
  • Babavatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün arda yi fener 50 milyona verse gs liler gülle mulle der gs keremi 50 ye verse biz de aynı şeyi deriz ama avrupalilar 50 100 milyon verince kimseden tık cikmiyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR