Fenerbahçeliler sevinecek! Ancelotti ve Mourinho imzaya yakın

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceği gündemde. Ancelotti'nin olası ayrılığının ardından İspanyol devi takımının başına Jose Mourinho'yu getirmeyi planlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2023 18:21 GÜNCELLEME 23.03.2023 18:23 AVRUPA LİGLERİ
Fenerbahçeliler sevinecek! Ancelotti ve Mourinho imzaya yakın
Fenerbahçeliler sevinecek! Ancelotti ve Mourinho imzaya yakın

Real Madrid'in eski teknik direktörü Jose Mourinho ile görüştüğü haberleri gündeme bomba gibi düştü. Sezon sonu ayrılması beklenen Carlo Ancelotti'nin yerine Portekizli hoca listenin tepesine yazıldı.

FARK YEDİ

Eflatun-beyazlılar, lider Barcelona'dan 12 puan fark yedi. Son El Clasico'da 2-1 mağlup olan Real Madrid'in bu sezon ligde gösterdiği performans Başkan Perez ve yönetiminin tadını kaçırdı.

GÖRÜŞME BAŞLADI

Mundo Deportivo ve The Sun'daki haberlerde Real Madrid, Mourinho ile bir temas kurduğu belirtildi. Ancelotti'nin durumuna göre Mourinho ile yapılan görüşmeler farklı bir anlam kazanacak.

BREZİLYA RADARINDA

Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktörlük koltuğu için en güçlü isim Carlo Ancelotti olarak gözüküyor. Real Madrid'in bu sezon Devler Ligi'nde kayda değer bir başarı elde edememesi halinde Ancelotti'nin Real Madrid'den Brezilya'ya, Mourinho'nun da Roma'dan Real Madrid'e geçmesi yüksek ihtimal.

REKOR KIRDI

Real Madrid, Jose Mourinho yönetiminde 2011-12 sezonundaki 100 puanlı şampiyonlukla tarihinin en iyi ortalamasını yaşamıştı.

FENERBAHÇELİLERİ SEVİNDİRECEK HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un da ismi Brezilya Milli Takımı ile anılıyordu. Ancelotti'nin Real Madrid'den ayılması durumunda Jesus için Brezilya Milli Takımı'nın kapıları kapanmış olacak. Brezilya Milli Takımı'nın başına geçemediği takdirde Jesus'un Fenerbahçe'de kalma ihtimali yüksek görülüyor. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Ramazan malatya 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk teknikdirektörü kovalıyoruz, yabancılara çuvalla döviz ödüyoruz sonuç yine hüsran.
    Cevapla
  • Mehmet Ağar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç ve jesus ikilisi kalırsa, gelecek sene 100de100 şampiyon fener olur.
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus un fenerbahceye tekrardan neden zeytin dalı uzattığı anlaşıldı
    Cevapla
  • vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    keske gitse
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    buna hic bir fenerli sevinmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR