Anadolu Efes büyük coşkuyla karşılandı

THY Euroleague finalinde Barcelona'yı yenerek mutlu sona ulaşan Anadolu Efes, yurda döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2021 17:07 GÜNCELLEME 31.05.2021 17:21 Basketbol
 Anadolu Efes büyük coşkuyla karşılandı
Anadolu Efes büyük coşkuyla karşılandı

Euroleague şampiyonu Anadolu Efes yurda döndü. Havaalanında kafile bandonun çaldığı marşlarla karşılandı. Oyuncular ve taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman burada kısa bir açıklama yaptı ve "3 yıldır bunu bekliyorduk. Sonunda şampiyon olduk. Tüm oyuncularımı, ekip arkadaşlarımı ve ekran başında bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkesin büyük ilgisi ve sevgisi var. Türk halkına, bizimle tek yürüek olduğu için hepsine teşekkür ediyorum. Söz vermiştik, yerine getirdik. Bu açıdan gururluyum" dedi.

Tüm kupaları kazandığının hatırlatılması üzerine ise Ataman, "Daha devam eder. Yeterki böyle organizasyonlar devam etsin. Anadolu Efes gibi büyük bir kulüpte çalışmak benim için büyük bir şeref. Ben de görevimi yapıyorum. Türk insanının neler başarabileceğini hep birlikte gösteriyoruz. Takımımızda çok değerli Türk oyuncularımız var. Sertaç Şanlı bu takımın en önemli oyuncularından bir tanesi oldu. Takım kaptanımız Doğuş Balbay kupayı hayvvaya kaldırdı. O açıdan da ayrı bir mutluluk yaşıyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Fb den gördü kupayı aldı ne yapsın.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye sizinle gurur duyuyor
    Cevapla
  • Rampacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler avrupaya bir tokat attınız elinize sağlık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR