Galatasaray'dan büyük başarı! Eurocup'ta finaldeler

Galatasaray, Kadınlar Eurocup yarı final rövanşında deplasmanda Umana Reyer'e 69-60 mağlup olmasına rağmen ilk maçta sahasında aldığı 74-49'lik galibiyetten dolayı finale adını yazdırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2023 23:46 GÜNCELLEME 24.03.2023 00:39 Basketbol
Galatasaray'dan büyük başarı! Eurocup'ta finaldeler
Galatasaray'dan büyük başarı! Eurocup'ta finaldeler

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Eurocup Yarı Final rövanşında deplasmanda Umana Reyer Venezia ile karşı karşıya geldi.

Venedik’te Palasport Taliercio Salonu'nda oynanan maça sarı-kırmızılılar, Işıl Alben, Epiğphanny Prince, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Teaira McCowan beşiyle başladı.Dengede başlayan ilk çeyrek 13-12 rakip takımın üstünlüğüyle sona ererken ikinci periyotta savunmasını sertleştiren Venedik ekibi, soyunma odasına 32-23 üstün gitti. Galatasaray, final periyoduna da 55-49 geride girdi.

Reyer Venezia son çeyreğin başında farkı tekrar çift haneye çıkarıp 69-60’lık skorla maçı kazansa da Galatasaray, ilk maçta aldığı 25 farklı galibiyetin avantajıyla finale uzanan taraf oldu.

Yarı finalde Villeneuve d'Ascq LM takımını eleyen Fransız ekibi Asvel finalde sarı-kırmızılı takımla kozlarını paylaşacak.

Final müsabakası 5 Nisan Çarşamba günü Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak. Öte yandan karşılaşmanın saati ileriki günlerde belli olacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlara kızlara söyleyin tesettürlü olsunlar. Allah'ın cc dünyasında Allah'ın cc dediği olur. Spor federasyonu bu edepsizliğe son verilmeli. Başımıza gelmedik acılar kalmadı halen Allah cc için yaşanmıyor. Bu gidişat gidişat değil. Nereye gidiyorsunuz ey insanlar. Allah'tan cc korkun. Bize ne ondan bundan. Her şey kayıt altına alınıyor, eller konuşacak ayaklar şahitlik edecek .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR