Jorge Jesus'a cevap verdi! 'A'sı, B'si, C'si...'

Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, Sporting'in hocası Jorge Jesus'a yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2015 11:17 GÜNCELLEME 28.11.2015 11:17 Beşiktaş
Jorge Jesus'a cevap verdi! 'A'sı, B'si, C'si...'
Jorge Jesus'a cevap verdi! 'A'sı, B'si, C'si...'

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Lokomotiv Moskova galibiyetinin ardından “Beşiktaş maçına B takımıyla çıkabilirim” diyen Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jorge Jesus’a yanıt verdi. 

Jesus’un “Lokomotiv galibiyeti bir sorunu da beraberinde getirdi. 10 Aralık’ta Beşiktaş ile maçımız var. 3 gün sonra Moreirense ile oynayacağız. Hemen sonrasında Braga ile Portekiz Kupası karşılaşması var. Beşiktaş maçına B takımı ile çıkmam gerekirse bunu yapacağım. Tüm oyuncularıma karşı güvenim var. Bundan dolayı A, B veya C takımının hepsi eşit” şeklindeki açıklamasının algı yönetimi olduğunu ifade eden Metin Albayrak şöyle konuştu:

‘BU BİR FİNAL MAÇI’

“Biz, UEFA Avrupa Ligi’ndeki son maçımızda Sporting Lizbon’la oynayacağız ve oyuncularımız gruptan çıkmak için ter dökecekler. Sahaya hangi oyuncuların çıkacağının önemi yok. A’sı, B’si, C’si fark etmez. O karar Jorge Jesus’un kararıdır. Bizim karşımızda Portekiz’in güçlü temsilcisi Sporting Lizbon’un formasını giyen oyuncular olacak.

Biz her takımı ciddiye aldığımız gibi, Sporting Lizbon’u da elbette ciddiye alacağız. Kim oynarsa oynasın maçı büyük bir ciddiyetle oynayacağız ve bize tur vizesini getirecek skoru elde etmek için mücadele edeceğiz.

Jorge Jesus, İstanbul’daki maç öncesi de buna benzer açıklamalar yapmıştı. Ancak as kadrosuyla sahaya çıkmışlardı. Final niteliğinde bir maç oynanacak. Grupta namağlup lideriz. Amacımız bu yenilmezliği koruyup adımızı bir üst tura yazdırmak olacak.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR