Beşiktaş kesenin ağzını açtı! 4,5 yıllık kontrat

Yaklaşık 10 gün Brezilya'da kalan ve burada detaylı incelemelerde bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, transfer girişimlerinde de bulunduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2017 20:08 GÜNCELLEME 07.10.2017 20:08 Beşiktaş
Beşiktaş kesenin ağzını açtı! 4,5 yıllık kontrat
Beşiktaş kesenin ağzını açtı! 4,5 yıllık kontrat

Yeni sezon planlamasına erken başlayan Siyah-Beyazlılar, Brezilya'da ilk temaslarını kurdu. Gündemdeki bir numaralı isim ise Dudu. Yaklaşık 1 senedir Kartal'ın radarında olan 25 yaşındaki Sambacı için kulübü Palmeiras'a bonuslarla birlikte 10 milyon Euro'luk bir rakam önerildi. Kartal, bu bedeli 4 taksitle ödemeyi teklif ederken, Brezilya kulübü ise bu bedelin yukarı çekilmesini istedi. Palmeiras ile 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Dudu, kariyerine Avrupa'da devam etmek isterken, Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı için sıcak bakıyor.

"Önce biz anlaşalım''

Palmeiras'a bonuslarla birlikte 10 milyon Euro önerilirken, Brezilya kulübü rakamın artırılmasını istedi. Dudu ise Beşiktaş'a haber gönderdi: "Önce biz anlaşalım, bonservis konusunda ben de elimden geleni yaparım"

4.5 senelik kontrat istiyor

Menaceri aracılığıyla Başkan Fikret Orman'a haber gönderen Dudu'nun, "Önce biz anlaşalım, ben de bonservis konusunda elimden geleni yaparım. Zaten ayrılmak istiyorum" dediği öğrenildi. Dudu Beşiktaş'tan 4.5 senelik kontrat talep ederken, yıllık ücret olarak da 3 milyon Euro istiyor. Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Dudu'nun transferinin sezon sonunda yapılması planlanıyor.

YORUMLAR 2
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu para verin sonra gidin ankarada ağlayn vergiler yuksek diye biz neyapalm
    Cevapla
  • erkan yasin sarikaya 6 yıl önce Şikayet Et
    alamyin bosverin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR