Beşiktaş'ın gözdesinden Türkiye itirafı!

Beşiktaş’ın ilgilendiği futbolculardan biri olan Dudu transferiyle ilgili itiraflarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2017 13:19 GÜNCELLEME 02.12.2017 14:20 Beşiktaş
Beşiktaş'ın gözdesinden Türkiye itirafı!
Beşiktaş'ın gözdesinden Türkiye itirafı!

ESPN Brazil kanalına özel bir röportaj veren Brezilyalı oyuncu, daha önce Avrupa’da forma giydiğini söylerken, “Ama en büyük liglerden birinde değildim. Şu anda Palmeiras’ta çok mutluyum, umarım burada devam ederim. Türkiye’den birkaç takım benimle ilgilenmişti ama birkaç gün önce Çin’den de teklifler aldım. Başkan ve hocayla konuşmalarımızda burada olmaktan mutluluk duyduğumu söylüyorum. Sözleşmemin sonuna kadar burada kalmak ve kupalar kazanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

İşte Dudu'yu isteyen Çin kulübü

Dudu ile ilgilenen takımlardan birinin Changchun Yatai olduğu bildirildi. Geçtiğimiz sezon ligi 7. sırada bitiren Çin ekibi Dudu için 12 milyon euroluk bonservis ücretini gözden çıkarmış durumda.

Palmeiras'la olan sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Ocak 2015’te Dinamo Kiev’den transfer edilen 25 yaşındaki oyuncu Corinthians’ın ardında ikinci bitirdikleri sezonda 9 golle oynadı. Aynı zamanda takım kaptanlığını da üstlenen Dudu’nun Palmeiras’la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Birkaç gün önce de aynı açıklamayı yapmıştı!

Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde çıktığı bir televizyonda programında kendisine gelen "2018'de de Palmeiras'ta olacak mısın?" sorusuna "Tabii ki. Palmeiras'la 2020 yılına kadar sözleşmem var" cevabını vermişti.

Fikret Orman'dan Brezilya seferi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz ay Brezilya'ya düzenlediği transfer seferinde Dudu'nun kulübü Palmeiras'la görüşmüştü. Ama görünen o ki yıldız oyuncu takımdan ayrılmaya pek sıcak bakmıyor.

KAYNAK : Ajansspor
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR