Jorge Jesus Beşiktaş'ı küçümsedi!

Sporting Lizbon teknik direktörü Jorge Jesus, düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Porto'yla sürekli karşılaştırılmalarına isyan eden tecrübeli hoca, "Biz Şampiyonlar Ligi'nde onlar gibi Beşiktaş ve RB Leipzig ile değil, Barcelona ve Juventus ile mücadele ettik" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2018 20:13 GÜNCELLEME 19.04.2018 21:45 Beşiktaş
Jorge Jesus Beşiktaş'ı küçümsedi!
Jorge Jesus Beşiktaş'ı küçümsedi!

Sporting Lizbon teknik direktörü Jorge Jesus, düzenlediği son basın toplantısında Beşiktaş'ı küçümseyen bir yorum yaptı.

Portekiz Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Sporting'in hocası, 5 puan gerisinde yer aldıkları Porto'yla sürekli karşılaştırılmalarına isyan ederek şu yorumu yaptı:

 

 

"Evet, onlar Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile karşılaştı ama biz de dünyanın en iyi takımlarından Atletico Madrid'le UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştık. Biz Şampiyonlar Ligi'nde onlar gibi Beşiktaş ve RB Leipzig ile değil, Barcelona ve Juventus ile mücadele ettik."

Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasında Porto, Beşiktaş'ın lider bitirdiği grubu 2. sırada tamamlayarak son 16 turuna kalmış ve bu turda Liverpool'a elenmişti.

Sporting Lizbon ise Barcelona ve Juventus'un ardından üçüncü sırayı aldığı Şampiyonlar Ligi gruplarının ardından mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmiş ve çeyrek finalde Atletico Madrid'e boyun eğmişti.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Porto ve BJK kıyaslamış biz iyiyiz demiş.iyisen portunun gerisindedir ligde nasıl iyi takımın portonun üstünde olman gerekir Barça ya da Juventus ile karşılaşmanız sizi iyi takım yapmaz Porto sizden daha iyi.
    Cevapla
  • doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel tespit
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru demiş. bayern macından önçe uçuyorlardı.
    Cevapla
  • kantaroğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    haksız mı değil
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere oynasa merak ediyorum ne yapacak :)
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    5 atarlar ne yapacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR