Konoplyanka için Beşiktaş'ı açıkladı!

Schalke 04 Sportif Direktörü Jochen Schneider, Yevhen Konoplyanka için Beşiktaş ile görüştüklerini doğruladı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2019 15:13 GÜNCELLEME 12.08.2019 15:14 Beşiktaş
Konoplyanka için Beşiktaş'ı açıkladı!
Konoplyanka için Beşiktaş'ı açıkladı!

Beşiktaş'ın uzun zamandır transfer listesinde bulunan Yevhen Konoplyanka, adım adım siyah beyazlı formayı giymeye yaklaşıyor.

Schalke 04 Sportif Direktörü Jochen Schneider, Ukraynalı futbolcunun Beşiktaş ile görüşmesi hakkında Almanya'nın WAZ gazetesine konuşurken ''Konoplyanka için Beşiktaş ile görüşmeler sürüyor ancak henüz bitmiş olduğunu söyleyemem.'' sözlerini kullandı.

Beşiktaş ile Schalke, Konoplyanka için 2.5 milyon euro karşılığında el sıkışmış ancak ödeme planında anlaşamamışlardı. Beşiktaş'ın 2.5 milyon Euro'yu 1 yıl içinde 7 taksitle ödemeyi önerdiği ancak Alman kulübünün bu rakamın 6 ay içinde 3 taksitte ödenmesini şart olarak sunduğu gelen bilgiler arasında.

EN İYİ TEKLİFİ BEŞİKTAŞ YAPTI

İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü ve şu ana kadar Ukraynalı yıldız için en iyi teklifi Beşiktaş'ın yaptığı öğrenildi. Yönetimin Schalke ile bir görüşme daha yaparak işi bitirmek istediği belirlendi. 

 

 

YORUMLAR 4
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi kere konoplyanka bjkye gelirse bjk senin dedigin kümenin adını unutur ve eskisinden daha iyi olur diyorum
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bana öyle geliyor ki çok boş bir adam. Eskiden iyiydi belki ama şimdi kimse istemiyor bile
    Cevapla
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasil bir besiktaslisin? Bu adam cok tecrubeli hem teknikli hem suratli rahat oyuncu geciyo hem gol atiyo hemde gol attiriyo her turlu quareshmadan iyi necipten iyi, lensten iyi. Bizde boydla beraber cok iyi isyaparlar kanatta ve lens quareshma yedek oynar.bize suan bir on numara gobekte birde buragin yerinde skorer bir suratli golcu lazim.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk bu sene küme düşer
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR