Beşiktaş'ta yeni teklifin detayları belli oldu

Beşiktaş, futbolcu maaşlarındaki kırmızı çizgisini belirledi. Takım bütçesini 35 milyon Euro'ya düşürmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, sözleşmeleri biten Caner, Gökhan ve Atiba'ya da 1 milyon Euro'nun altında teklif götürecek.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2020 10:09 GÜNCELLEME 13.04.2020 10:09 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeni teklifin detayları belli oldu
Beşiktaş'ta yeni teklifin detayları belli oldu

Mali açıdan zor günler geçiren Beşiktaş için Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan gelir kaybı tuz-biber oldu. Siyah-beyazlı kulüp için artık yüksek rakamların söz konusu olmadığı, ne iç ne de dış transferde oyunculara verilecek maaş konusunda 1 milyon Euro'nun aşılmayacağı kaydedildi.

1 milyon 750 bin Euro kazanan Caner Erkin, 1 milyon 650 bin Euro alan Gökhan Gönül ve 1 milyon Euro ücreti olan Atiba'ya götürülecek tekliflerin 1 milyon Euro'nun altında olacağı belirtildi.

YÖNETİM TAVİZ VERMEYECEK

Caner ve Gökhan'a hem yurt içi hem de yurt dışından ilgi olduğunu bilen Beşiktaş yönetimi, yine de taviz vermeyi düşünmüyor. Sezonun yeniden başlamasının ardından, Atiba ile de masaya oturulacak

1 yıl daha futbol oynamak isteyen 37 yaşındaki Kanadalı yıldızın indirimli teklife olumlu yaklaştığı gelen bilgiler arasında. Siyah-beyazlı idareciler, mukaveleleri süren futbolcularla da maaş indirimi için görüşmelerini sürdürüyor.

Öte yandan Sözcü Gazetesi'nden Ali Aydın'ın haberine göre, Deneyimli sol beke de senelik ödenecek maksimum rakam 850 bin Euro. Fikret Orman başkanken, Inter'den transfer olduğu dönemde yapılan sözleşmede yıldız futbolcu, 1.75 milyon Euro ücret alıyordu.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR