Caner Erkin'in büyük başarısı

Beşiktaş'ın İtalya Serie A devi Inter'den kadrosuna kattığı milli oyuncu Caner Erkin, Portekiz'in O Jogo gazetesinin hazırladığı listede kendisine zirvede yer buldu

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2020 09:57 GÜNCELLEME 16.04.2020 19:23 Beşiktaş
Caner Erkin'in büyük başarısı
Caner Erkin'in büyük başarısı

Beşiktaşlı Caner Erkin, bu kez savunma değil hücum ağırlıklı performansıyla Avrupa'nın en önemli isimlerini geride bırakmayı başardı. Portekiz'in O Jogo gazetesi, Avrupa'da skora en çok katkı yapan defans oyuncularına yer verdi. 40 milyon euro'luk satın alma opsiyonu kullanılarak Barcelona, Chelsea veya PSG'ye transfer olması beklenen Alex Telles, gol katkısıyla Avrupa'nın en öne çıkan beki olarak gösterildi. Telles'in toplam 19 gole katkı verdiği belirtilen haberde, Caner Erkin de 14 gole sağladığı katkıyla zirveyi zorlayan isimler arasında yer aldı.



DAHA AZ MAÇ OYNADI

Caner Erkin, toplam gol katkısı bakımından 6. sırada yer alsa da önündeki tüm oyunculardan az maça çıkmış durumda. Ortalama bazlı bakıldığında ise Caner Erkin, piyasa değeri oldukça yüksek durumdaki Alex Telles ve Achraf Hakimi'nin arkasında 3. sıraya yerleşiyor. Doğru orantılı olarak bakıldığında ilk sırada yer alan Telles kadar maça çıksa gol katkısı 17.5'a çıkabilecek olan Caner, ikinci sıradaki Tavernier kadar maça çıksaydı bu gol katkısı 19.7 düzeyine ulaşabilirdi. Caner'in performansı teknik heyetin de yüzünü güldürdü.

 

 

YORUMLAR 1
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce gönderilmeli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR