Beşiktaş, Olsen için Roma'yla el sıkıştı!

Karius'un ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan Siyah-Beyazlılar, Roma'nın 1.96'lık eldiveni ile prensip anlaşmasına vardı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2020 13:51 GÜNCELLEME 18.06.2020 16:02 Beşiktaş
Beşiktaş, Olsen için Roma'yla el sıkıştı!
Beşiktaş, Olsen için Roma'yla el sıkıştı!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle liglere verilen arada Alman file bekçisi Loris Karius ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni kaleci arayışlarına başladı. Antalya maçında her ne kadar Ersin iyi bir performans ortaya koysa da genç kalecinin tecrübesizliği sebebiyle yönetimin böyle bir hamlede bulunduğu öğrenildi. Kartal'ın hedefindeki isim ise; Bonservisi Roma'da bulunan 30 yaşındaki İsveçli kaleci Robin Olsen.

KİRALAMA BEDELİ ÖDENMEYECEK

Erdal Torunoğulları'nın İtalya'ya giderek Roma ile masaya oturduğu ve el sıkıştığı belirtildi. Yapılan anlaşmaya göre Kartal, Başkent ekibine kiralama bedeli ödemeyecek. 1.96'lık kaleciyle de bir görüşme yapan Beşiktaş, Olsen'e 1.5 milyon euro yıllık ücret önerdi. İsveçli kaleci ise düşünmek için süre istedi. Bunun sebebi de Sporting Lizbon'un da 30 yaşındaki file bekçisine talip olması

ALISSON'UN YERİNE GELMİŞTİ

Alisson Becker'in Liverpool'a satılmasının ardından Kopenhang'dan 9 milyon euroya transfer edilen Robin Olsen, Roma'da beklentileri karşılayamayınca, bu sezon başında Cagliari'ye kiralandı. Cagliari'de 18 maça çıkan İsveçli file bekçisi, 29 kez topu ağlarında gördü, sadece üç maçta gol yemedi. Robin Olsen'in Roma ile 2023 Haziran'ına kadar sözleşmesi bulunuyor. Olsen, Cengiz'e de Roma'da ağabeylik yapmıştı. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Zekı çaglar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hoca bilir fakat genc kaleciler sans verin Necmi sabrıgıbı kaleciler besıktas dan yetıstı
    Cevapla
  • Ziya can 3 yıl önce Şikayet Et
    hem borçları nasıl odeyeceğiz diye ağlıyorlar hemde yıllık 1 5 milyon euro!
    Cevapla
  • TüremişEYT 3 yıl önce Şikayet Et
    ooo güzel kaleciymiş hemen hemen hiç boşu yokmuş utku ondan daha iyidir bence kendi değerlerinize dönün
    Cevapla
  • Sivasspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeterrrrr artık yeter milletten SMS ile para toplayıp Avrupa'nın yaşlı futbolcu larına yedirmeyin.85 milyonluk ülkeden 1 tane kaleci çıkaramıyorsanız defolun gidin bu takımın başından.
    Cevapla
  • bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    eğer sen sms ile para veriyorsan bunlara vah ki vah sana.
    Cevapla
  • Bayram 3 yıl önce Şikayet Et
    Karyusdan farkı yokmuş 29 gol yemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR