Benfica'dan Beşiktaş'a! Menajeri doğruladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Benfica'da gözden çıkarılan Franco Cervi'nin peşine düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2020 16:18 GÜNCELLEME 16.08.2020 16:28 Beşiktaş
Benfica'dan Beşiktaş'a! Menajeri doğruladı
Benfica'dan Beşiktaş'a! Menajeri doğruladı

Benfica'da gözden çıkarılan Arjantinli yıldız Franco Cervi'nin menajeri açıklamada bulundu ve Beşiktaş'ın da ilgisi ortaya çıktı.

 

 

26 yaşındaki futbolcunun menajeri Alberto Moreno, "Benfica satmak istiyor. Şu anda İspanya'dan ve Türkiye'den bir kulübün ilgisi var. Arjantin Milli Takımı'nda oynuyor ve geçen sene de önemli bir futbolcuydu. Çok maçta oynadı." ifadelerini kullandı.

Öte yandan menajer, gelecek hafta resmi teklifleri Benfica'ya ileteceğini söyledi.

SANTRFORA YENİ ADAY NİKOLA KALİNİC

Beşiktaş forvet mevkiisine alternatif üretmeye devam ederken menajerler tarafından önerilen Loic Remy hala alternatifler arasında yer alıyor, Ze Luis ve Papiss Cisse için de şartlar zorlanıyor.

Ze Luis transferinde öne çıkan bonservis zorluğu ve oyuncunun ikna edilme süreci, Cisse'nin de indirime henüz yanaşmaması, Beşiktaş yönetimini yeni arayışlara da itiyor. Bu arayışlar sonrasında transfer komitesi, Atletico Madrid'in oyuncusu olan ve geçen sezonu Roma'da kiralık geçiren Nikola Kalinic için İspanyol ekibine teklifini iletti. Yapılacak müzakereler neticesinde siyah beyazlılar Kalinic'e Beşiktaş formasını giydirmek istiyor.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 1
  • Ahmettt 3 yıl önce Şikayet Et
    Alamayız hiç boşuna kendimizi kandırmayalım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR