Başkan Çebi acı gerçeği açıkladı! Yüzde 99...

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, "Maliyetleri çok yüksek futbolcularımız var fakat indirim konusunda yüzde 99 olumsuz yanıt aldık." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2020 13:23 GÜNCELLEME 22.08.2020 13:28 Beşiktaş
Başkan Çebi acı gerçeği açıkladı! Yüzde 99...
Başkan Çebi acı gerçeği açıkladı! Yüzde 99...

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Çebi'nin açıklamaları;

 

 

İNDİRİM YAPMAYANLAR VAR

"Maliyetleri çok yüksek futbolcularımız var. İndirim konusunda yüzde 99 olumsuz yanıt aldık. İndirim veya yolları ayırma taleplerimiz yeterli gelmedi. Suçlamıyoruz. Bilgilendiriyoruz. Bize 'Bir daha böyle bir kontratı hayatımız boyunca bulamayız, biz buradayız' cevabını verdiler. Ne yapabiliriz bilemiyoruz. Bu bütçeleri karşılamakta zorlanıyoruz. İki yıl daha böyle devam edececek. Harcama limitimiz 30 milyon euro'lara indi. Ayrılan topçuların yerine yenilerini koyma şansımız yok. Bu oyuncular gitmediği sürece yeni isimleri nasıl kadromuza katarız bilmiyorum."

 

 

YÜREĞİ YETEN ÇIKARSIN

Ahmet Nur Çebi'den Vodafone Park önündeki Kartal heykelinin altında Yaşar Kaptan Çebi yazması tepkilerine cevap: "Babam kendi elleriyle stadın önüne koydurdu. Her gün uğraştı. Babam ismini istemedi, Fikret Orman yazdırdı. Çıkarmak isteyen varsa gelsin, yüreği yeten varsa..."

BAŞKALARI NASIL YAPIYOR BİLMİYORUM

Transfer limitlerinin yarattığı yük ve sıkıntı hala devam ediyor. İndirim yapmadıkları müddetçe, yeni arkadaşlara nasıl yer açacağız, bu bir handikap. Bunu bir başka takım nasıl yapıyor bilmiyorum. Biz Beşiktaşız, efendiyiz. Mevcut kontratları iptal etmek veya indirim almaktan başka çarem yok. Bunu realize edeceğime inanıyorum. 3 milyon euroluk bir futbolcuyu gönderince 3 futbolcu almak gibi bir zorunluluğumuz var. İşimiz zor. Özümüze, gençlere dönmek zorundayız. Bu sebeple Sergen Hocamızdan destek istedik. Doğru söylemleri var. Altyapıdan futbolcu var da mı ben oynatmıyorum dedi. Haklı.

ALTYAPI MEHMET EKŞİ'YE EMANET

Eski kaptanlarımızdan futbol adamı Mehmet Ekşi'yle el sıkıştım. Altyapıyı ona teslim ediyoruz. Sergen Hoca ile birlikte çalışacaklar. Gelecek günlerde altyapıyla ilgili projelerimizi açıklayacağız.

BİZ BEŞİKTAŞ'IZ CESURUZ

PAOK maçımız var, önemli. Tur atlarsak önümüz biraz daha açılacak. Son zamanlarda siyasi polemik söz konusu. Biz spor kulübüyüz, müsabakalarda işimizi yapacağız. Spor kardeşliktir. Biz böyle yapacağız. Bakanlıklar bize son derece büyük katkı verdi. İlgililer ile görüştüler. Hepsine teşekkür ettiler. Dışişleri Bakanımıza teşekkür ediyoruz. PAOK ile kardeşliğimizi, kartal amblemi olduğunu, beraber bazı şeyleri paylaştığımızı ifade eden mektubu göndereceğiz. Biz efendi gibi gider maçımızı oynarız, oradaki oyunlardan korkutularak üzerimize bir baskı kurulmak isteniyor. Biz Beşiktaş'ız, cesuruz. Biz 11 kişi gider görevimizi yaparız. Bize de bir şey olursa arkamızda daha çok var. Hallederler.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Ademle vidanın maliyeti yülsek kiralayın gs ye.
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef büyük takımlarda, bir topçuya verilmesi gereken maaşın; kat katı fazlası paralar verilmiş. Kendi ceplerinden çıkmıyor diye, böylesine bol keseden üstelik borçlanarak savurmak gerekmezdi. Nihayetinde çar çur olan ülkenin ve milletin parasıdır, yazık günah. Çebi başkan para harcamada iyi gidiyor. Bence takımın bu durumundan Çebi Başkan sorumlu değil. Umarım takımlarımız borç batağından kurtulur.
    Cevapla
  • Necdet 3 yıl önce Şikayet Et
    Alalım diye 40 takla yok şu yok bu parası savuruyosunuz gönderirkende 10 aldığını 2.3 zor gönderip satabiliyosun sonra milletten 20 30 tl para isteyecek durumlara geliyorsunuz maalesef durum bu 3 büyüklerde
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    vida dan bahsediyor bence . daha yüksek maasli kim kaldiki. o kadar borc ins kapanir fikret başkana da her firsatta saldirmayin elinden geleni yapti en iyi kadroyu dizdi en iyi futbol onun doneminde yasandi
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Diğerleri ne yapıyor anlatayım sizin yaptığınız gibi bir başkasının ilgilendiği futbolcuya atlamıyor. Efendice çekiliyor. Rakibin elinden aldığın futbolcudan indirim beklemeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR