Ahmet Nur Çebi'den Koita açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kasımpaşa'nın forvet oyuncusu Koita için kulübüyle transfer görüşmesinde bulunduklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.08.2020 18:52 GÜNCELLEME 23.08.2020 21:02 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den Koita açıklaması
Ahmet Nur Çebi'den Koita açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kasımpaşa'nın santrafor oyuncusu Koita için, "Birkaç santrfor adayımız var. Bir şekilde imza atılmadan açıklanması doğru değil. Kasımpaşa'daki Koita ile ilgili ben ilgililer ile görüştüğümde oyuncunun kalması gerektiğini söylediler. Onlar da açık ve net bir şekilde ihtiyaç olduğunu, bir değişiklik olursa Koita'yı vereceklerini söylediler." ifadelerini kullandı.

 

 


Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor canlı yayınına bağlandı ve transferdeki son durumu anlattı.

"YABANCILAR KABUL ETMEDİ"

 

 

"Yabancı futbolcularımızın %99'u indirim taleplerimizi kabul etmedi. Türk futbolcularımızın hemen hemen tamamına yakını geçen seneyle ilgili indirim talebimizi kabul etti. Yabancılar, fedakarlık yapmak istemiyor. Yabancı oyuncular, 'Bu sözleşmeleri bir daha bulamayız.' diyorlar."
 

"GÖNDERİRSEK YENİ TRANSFER"

"Atiba, N'Sakala, Welinton, Bernard Mensah. 4 futbolcuyla limit doldu. Gönderebildiklerimiz olursa, yeni transferler gelecek."
 

"VIDA'NIN ÜCRETİNİ VERMİYORLAR"

"Vida'nın aldığı ücreti ödemeye yanaşan bir kulüp yok. O da profesyonel bir futbolcu. Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyor."
 

"NECİP DIŞINDA YOK"

"Necip Uysal dışında hiçbir oyuncumuz, bizim istediğimiz indirimi ne yazık ki yapmadı."
 

"AYRILMAYA NİYETLİLER VAR"

"Birkaç oyuncu ile yollarımızı ayırma konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Niyetli olanlar var. Bu oyuncular Ljajic ve Vida değil"
 

"PAOK'A MEKTUP GÖNDERDİK"

"PAOK başkanlarına bir mektup gönderdik. Sporun kardeşlik içerdiğini, komşu olduğumuzu ve birçok ortak noktamız olduğunu belirttik. Bizim niyetimiz maçı alıp geri dönmek, tüm konsantrasyonumuz bu yönde."

"OĞUZHAN'IN İNDİRİMİ EURO"

"Oğuzhan'ın yaptığı indirim euro olarak. TL olarak indirim yaptı şeklinde göremiyoruz. Kendisiyle konuşup bu durumu görüşeceğiz."
 

ADEM LJAJIC AÇIKLAMASI

"Koronavirüs nedeniyle sezon bitmeden 1 ay evvel sahada Adem Ljajic'ten faydalanamadık. Ligler başlamaya yakın, antrenmana çıktıktan 2 gün sonra sakatlandı. Sakatlığı devam ediyoruz. Kendisinden fiili olarak faydalanamıyoruz. Sahadaki durumu bu."
 

GÖKHAN TÖRE CEVABI

"Gökhan Töre ile ilgili bir tasarrufumuz yok. Yarın olursa bilemem."

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    kasimpasa bedava oyuncu dagitiyor . ne kadar da yardimsever bir takim ya
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Fiko yiyor paraları. Sazan gibi atladın başkanlığa ağlama. Serdar Adalı seçilmedi gün kurban kesmiştir. Hesap sormuyorsun niye. yönetimlerde vardın. Ayıkla pirincin taşını. Hayır işlerine devam.
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 3 yıl önce Şikayet Et
    Sence o sözleşmeleri sence bulabilirlermi başkan ben olsamda kabul etmem. Senin suçun değil başkanım vermeyin bu yabancılara bu paraları altyapıda pırlanta gibi evlatlarımız var sergen hoca onları altın gibi parlatır. Beşiktaş taraftarı olarak sonuna kadar arkanızdayız ligden düşme pahasına bile olsa kendi gençlerimize şans verin.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Kasimpaşa yönetimi ve bedava (!) oyuncu dağıttığı diğer kulüpler kesinlikle fifaya şikayet edilmeli. Göz göre göre şike yapılıyor.
    Cevapla
  • Zzzz 3 yıl önce Şikayet Et
    Koita traktör markası degilmi. Alirsalar ellerinde kalır ve bence
    Cevapla
  • dr siyah beyazzz 3 yıl önce Şikayet Et
    yok soda markası arada iç hazma iyi gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR