Ahmet Nur Çebi: Acilen 3 transfer yapmalıyız

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımın transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2020 13:39 GÜNCELLEME 28.08.2020 13:39 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Acilen 3 transfer yapmalıyız
Ahmet Nur Çebi: Acilen 3 transfer yapmalıyız

Beşiktaş'ın 3-1 kaybettiği PAOK maçında görülen eksikler transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Hürriyet Gazetesi'nde yer alan açıklamasında sağ bek, stoper ve santrfor arayışını hızlandıracaklarını belirterek, "Bu üç mevkiye acilen takviye yapmamızın şart olduğu bir kez daha görüldü. En kısa sürede transfer yapmamız gerek. Ancak bunun için de mevcut kadrodaki oyunculardan bazılarını göndermemiz gerekiyor. Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Çebi, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Nicolas Isimat-Mirin ve Douglas gibi oyunculara bir an evvel kulüp bulunması için menajerlerle görüştüklerini de söyledi.

TRANSFER GÖRÜŞMESİ YAPILDI

Camiadaki olumsuz havanın dağılmasını isteyen yönetim, dün Nevzat Demir Tesisleri'nde Sergen Yalçın ile bir araya geldi. Başkan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ'ın katıldığı toplantıda PAOK maçı masaya yatırıldı. Toplantıda normal şartlarda direkt Avrupa Ligi gruplarına gidilecekken, bir anda Trabzonspor'un yerine Şampiyonlar Ligi'ne katılındığının altı çizildi. Yönetim ve teknik heyet bundan sonraki döneme daha hazırlıklı girmek için kollarını sıvadı.

SAĞ BEK, STOPER SANTRFOR

Transferde genelde Sergen Yalçın'ın istediği isimlere ağırlık veren Beşiktaş Yönetimi, bundan sonraki süreçte artık zamanla yarışıldığı için mali açıdan bitmesi mümkün oyuncuları da gündemine alacak. Özellikle forvet ve stoper konusunda fikir ayrılığını yok etmek isteyen siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın'ın toplantıdaki isteğiyle, sağ bek transferini hemen bitirmeye çalışacak.

Hem teknik heyet hem de yönetimin transferlerin gecikmesine neden olabilecek unsurları bir an önce ortadan kaldırılması gerektiği konusunda herkesin görüş birliğine vardığı vurgulandı.

 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • M Biçer 3 yıl önce Şikayet Et
    geri zekali sadece gökan gönul olsaydi paok maçini alirdik şimdimi anladin kaçirdiğimiz şampiyonlar ligi idi vizyonsuz yureksiz ufku dar ağlak herif haberlere konu olma seni görmeye tarsftarin sabri yok
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    kimseye para verdiğin yok verirsin alacaga karşı bonservis gider yakında 3-5 adam daha bu kulübün başına malzemeci süreyya gecse daha iyi yönetirdi kulübü
    Cevapla
  • Ilk 1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Onun için mi aksoydan sonra umutu göndermeye çalışıyorsun, eline yüzüne bulaştırmadan önce en iyisi çek git.
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Gitti şampiyonlar liginden gelecek olan 17 milyon euro selam söyle gelecek oyunculara bende selam
    Cevapla
  • Metin ky 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan yaptığı olumsuz açıklamalar takımı etkiliyor başkan dert yanacağına bir an önce transfer yapsın. Sergen hoca ne yapsın transferde bu kadar pasif kalınır mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR