Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Takımlarımızın ihtiyacı olan takviyeleri, imkanlarımız ve federasyon limitlerinin el verdiği ölçüde gerçekleştireceğiz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2020 15:11 GÜNCELLEME 31.08.2020 15:11 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması
Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması

Beşiktaş Dergisi'nin eylül sayısında Siyah-beyazlı camiaya ve taraftara seslenen Çebi, şunları söyledi:

 

"Değerli Beşiktaşlılar,

Tüm profesyonel ligler nezdinde ilk kez soluklanmadan yeni bir sezona başlıyoruz. Ancak bu yeni sezonun bizim için mühim bir noktası var. Zira, planlamamızı uygulamaya ve kendi yolumuzu çizmeye başlayacağımız bir dönem olacak. Bu sebeple en büyük beklentimiz, hiç şüphesiz dış etmenlerin etkilemeyeceği bir spor çehresinde bir an önce taraftarlarımızla stadımızın eşsiz ahengini tekrar bir arada görmek ve kupalar kaldırmak olacaktır.

 

"Bırakmam Seni" kampanyası için hazırlamış olduğumuz "Ödül Senin" gecesini sizlerin de büyük desteğiyle gerçekleştirdik. Beşiktaş'ın sahipsiz olmadığını ve taraftarının bu büyük sevdasını asla yalnız bırakmayacağını, tüm Türkiye'ye gösterdik. Öncelikle, gerek SMS'ler gerek harçlıklardan artırılarak yapılan bağışlar gerekse de büyük meblağlarla kulübümüze destek olan tüm taraftarlarımıza, hatta rakip takım taraftarlarına da teşekkürlerimi sunarım. Bu vesileyle ikinci bağış gecemizin de bu ay gerçekleştirileceğini sizlere belirtmek isterim. Bu gecenin sonuna kadar atılacak SMS'ler, taraftarımıza çekilişe katılım hakkını kazandırıyor. Ev, araba ve birçok deneyim ödülünün içinde bulunduğu çekilişimize taraftarımızın yoğun katılımını diliyoruz. Bir yandan "Bırakmam Seni" kampanyamız içerisinde yeni projeler üretmeye devam ederken bir yandan da kulübümüze fayda sağlayacak yeni gelir kaynakları üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz çetrefilli süreçte taşın altına bize destek olarak koyduğunuz ellerinizin, mevcut sorunların altından kalkmak için bize büyük bir güç olacağından hiç şüpheniz olmasın.

Tüm şubelerimizde olduğu gibi basketbolda ve futbolda da yapılanma sürecimiz devam ediyor. Takımlarımızın ihtiyacı olan takviyeleri, imkânlarımız ve federasyon limitlerinin el verdiği ölçüde gerçekleştireceğiz. Basketbolda Akatlar'ı geleceği birbirinden parlak yetenekli genç oyuncularımıza emanet ettik. Futbolda da maksimum katkı alacağımız değerli oyuncuları hocalarımızın da onayıyla kadromuza katmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Beşiktaş formasını, o kutsallığa yaraşacak sporcuların giymesi için profesyonellerimiz var güçleriyle çalışıyorlar.

İlk adımlarını atacağımız bu yeni sezonun tüm Beşiktaş Camiası'na sağlık, başarı birlik ve beraberlik getirmesini temenni ederim."

YORUMLAR 5
  • Hunter 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir cacık olmaz bu yönetimden çok başarısız parasız pulsuz yönetim çöplere para vermekte hayli başarılı devam edin böyle bu senede şampiyonluk hayal maalesef.
    Cevapla
  • Kenan Tokatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş daha para harcama, bu takım ligde nal toplar, Ş. L ön elemesinde otnatmadıktan sonra bu kadro en kötü zaten 4.olur.. Para harcama daha boşuna
    Cevapla
  • Bjk 1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Transfer yapmayı bilmiyorsunuz, lig başlayacak hala neyi bekliyorsun,her sene böyle bu işi beceremiyorsunuz
    Cevapla
  • numan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav bir defol git.... senin aglanmana sizlanmana besiktasimizin tahammulu yok... besiktasi kumeye dusurmek icin kukla olarak mi geldin.. cebi nesin soyle.... sen en iyisi ekibinide al ve defolup gidin
    Cevapla
  • Engin kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Fakirin parasıyla zengin yaratmaya devam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR