Gözler F.Bahçe'de! Beşiktaş'ın da kasası dolacak

Beşiktaş'ta gözler Fenerbahçe'nin imzalama aşamasında olduğu Bankalar Birliği anlaşmasında. İmzaların atılmasıyla kasaya 160 milyon TL girmesi bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2020 15:05 GÜNCELLEME 08.09.2020 15:07 Beşiktaş
Gözler F.Bahçe'de! Beşiktaş'ın da kasası dolacak
Gözler F.Bahçe'de! Beşiktaş'ın da kasası dolacak

Bankalar Birliği ile yaklaşık 4 aydır yapılandırma için görüşme halinde olan Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe'nin anlaşmaya imza atmasıyla birlikte yapılandırmanın gerçekleşmesi için girişimlerini hızlandıracak.

Başkan Ahmet Nur Çebi, önceki yönetimin yüksek faizden kısa vadeyle imzaladığını söylediği anlaşmanın şartlarının hafifletilmesi için yaklaşık 4 aydır görüşme halinde. 5 yıllık vadeyi 10 yıla çekmek isteyen Çebi, faizlerin düşmesiyle birlikte uzun vadede kulübün rahatlıkla borçlarını temizleyeceğini düşünüyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 10 yıl vadeli şekilde anlaşmaya imza atması beklenirken, Beşiktaş Yönetimi de bu imzayı bekliyor.

 

 

160 milyon TL girdi olacak

Fenerbahçe'nin imzaları atmasıyla birlikte, 4 aydır yapılan görüşmeleri sonuca bağlamak için girişimlerini hızlandıracak olan Ahmet Nur Çebi, 1.6 milyar TL üzerinden daha düşük faizli ve 10 yıl vadeli yapılandırma talebinde bulunacak. 2 yıl geri ödemesiz planla birlikte anlaşmanın imzalanmasıyla siyah-beyazlıların kasasına da 160 milyon TL girecek. Daha önce Beşiktaş için uzun vadeli planını dile getiren ve 2+10 yıllık planlamaya vurgu yapan Çebi, 12 yıllık süre sonunda denk bütçeyle hareket eden borçsuz bir Beşiktaş ortaya çıkarmayı hedefliyor.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • MİY33 3 yıl önce Şikayet Et
    Taşıma suyla değirmen dönmez isterse 20 yıllık yapılandırma olsun senin harcaman gelirinden fazla olduktan sonra bence kulüpleri başkanlara zimmetlemeleri lazım o başkan giderken kendi döneminde yaptığı borcu temizleyip gelecek başkana borçsuz bir şekilde teslim etmeli
    Cevapla
  • SELÇUK 3 yıl önce Şikayet Et
    Baskan borsaya oynuyo bjk fenermi uçsun yarin fener hisse 50₺
    Cevapla
  • Ahmet42 3 yıl önce Şikayet Et
    İnanın bu paralar vatandaştan alınıp birileri tarafında söğüşlenecek. daha 2 sene önce 5 milyar tl yi 5 yılda faizsiz ve ilk 2 yıl ödemesiz kredi aldılar.. Borsa son 2 haftada hisseleri 2 ye katladı. Bu bilgi ilk önce kime verildiyse onlar zengin oldu.. Cumhurbaşkanı neyle uğraşıyor altındakiler neyle.. Sayın Cumhurbaşkanı iç siyasetteki haksızlıkları çözmezse bu durum onan çok zarar verecek..
    Cevapla
  • osmanlı torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    kasaya giren milyonları da söğüşleyin gelen giden bütçleri boşaltıyor
    Cevapla
  • F. B li 3 yıl önce Şikayet Et
    Ula çebi sende fenere laf atmıştın bide bjk efendi takım demiştin. Bak nasılda faydamız olacak size bundan sonra umarım sözünü tartar öyle konuşursun.. Neymiş efendim nereden hangi parayla transfer yapıyormuşuz. Al işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR