Ahmet Nur Çebi: "Çöpe atılan paraların hesabını veremem"

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da telefon bağlantısı ile katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2020 21:13 GÜNCELLEME 09.09.2020 21:13 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: "Çöpe atılan paraların hesabını veremem"
Ahmet Nur Çebi: "Çöpe atılan paraların hesabını veremem"

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları ile ilgili konuşan Ahmet Nur Çebi, "Bazı yorumcular santrfor almadık, Sergen hoca da bundan şikayetçi gibi algı yaratıyor. Bunları neden yaptıklarını anlayamıyorum." dedi.

 

"Ben yarın istesem 10 futbolcuyu alır, transfer ederim" diyen Çebi, "Peki bu futbolculara lisans çıkaramadıktan sonra ne anlamı var? TFF lisans yönetmeliğinde sorun olduğu hiç söylenmiyor" ifadelerini kullandı.

"Ben Beşiktaş'a zarar verecek transfer yapmama gayreti içindeyim" ifadelerini kullanan Ahmet Nur Çebi son olarak, "Ben yapmadığım transferlerin hesabını verebilirim. Ancak yapıp da Beşiktaş'ın çöpe atılan paraların hesabını veremem" diye konuştu. 

 

YORUMLAR 4
  • toklumenli 3 yıl önce Şikayet Et
    nskala Weilton için verdiginiz para pulmu
    Cevapla
  • cevat 3 yıl önce Şikayet Et
    sezonda cok.kotu gunler bekliyor besiktasi
    Cevapla
  • irfanettin 3 yıl önce Şikayet Et
    kabus görüyorsun. Beşiktaş kolej havasına girdi. Sergen ile gençleşecek ve çok başarılı olacak BJK. sağ bek ve forvet tamamsa yamyamlar gibi saldıran bir takim tamam. artık gözü dönmüş gibi çatır çatır ya 5 kırmızı ya 5 farkla maç koparma. aranan Beşiktaş.
    Cevapla
  • Ayazagali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence türk futbolunun kurtuluş u gelen başkanların döneminde ki borclanmadan mesul olmasıdır.tapasi yiyorsa başkan olacak.gecmisi temizleye ugradmayacak.yaptiysa borç sirtlanip gidecek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR