Tamer Tuna: "Beşiktaş neden test istedi?"

Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş'ın koronavirüs testinin tekrarını istemesini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2020 18:52 GÜNCELLEME 19.09.2020 18:55 Beşiktaş
Tamer Tuna: "Beşiktaş neden test istedi?"
Tamer Tuna: "Beşiktaş neden test istedi?"

Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş'ın koronavirüs testinin tekrarını istemesinin "başka sebeplerden" kaynaklanabileceğini ifade ederek; Antalyaspor - Beşiktaş arasında yaşanan Nazım Sangare krizini ima etti.

 

 


"20 KEZ TESTE GİRDİK"

Antalyaspor'un 20 kez koronavirüs testine girdiğini belirten Tuna, "Dün ile birlikte 20. testimiz oldu. Dün yaptırdığımız 3 test oldu. Şüpheli durum olduğu için tekrar test yaptırdık, konu bundan ibaret. Sonucu tam almadan direkt muhalefet ile bu noktadayız" dedi.

"HEPİMİZİN AİLESİ VAR"

Futbol, sağlıktan daha önemli olmadığının altını çizen Tuna, "Bu maça gelmek çok önemli değil. Ne oyuncularımızın ailelerin, ne bulunduğumuz alanlardaki insanların sağlığından önemli değil. Hiçbirinde bugüne kadar pozitif vakaya rastlanmadı. İnşallah sezon sonuna kadar rastlanmayacaktır" şeklinde konuştu.

"BAŞKA ŞEYLER VAR"

Beşiktaş'ın koronavirüs testinin tekrarını istemesinin iki kulüp arasında yaşanan Nazım Sangare krizinden kaynaklanabileceğini ima eden Tuna, "Beşiktaş'ta güzel zamanlar geçirdim, çok büyük camia. Burada test istiyorlar, inanın ki yapılabilir. Federasyon ister, olur ama yöntemi, yolu, uygulaması böyle mi, tartışılabilir. Kulüpler arasında başka konulardan kaynaklanan sorunlar nedeniyle tereddüt edilebilir. 3 test olduk, ne oyuncularımızda ne ekipte vakaya rastlanmadı" dedi.

Beşiktaş'tan maça dakikalar kala açıklama!

Beşiktaş'ın, Antalyaspor maçı öncesi yaptığı açıklama şu şekilde:

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Görende Nazım Sangare yi bulunmaz hint kumaşı zanneder seneye size kiralık gönderir basiretsiz ve yeteneksiz teknik direktör orduları
    Cevapla
  • Mehmet y 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş da ekmek yedin takma saçlı Teknik direktör
    Cevapla
  • Cahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Nazım Fener aldı. Size de Kazım kaldı!
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim kimi almak isterse...hemen fener alıyor....dikkat edin bu topçuların hepsi yine ellerinde patlayacak....işe yarar transferi yok...
    Cevapla
  • Karakartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Size ne lazım renkliler kazım veya nazimmi verdim.gitti.Beşiktaş büyük taş tır altında kalirsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR