Mensah, Gana Milli Takımı'na ara verdi

Beşiktaş'ın Ganalı futbolcusu Bernard Mensah yaptığı açıklamada, Gana Milli Takım formasını giymeye ara verdiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2020 21:22 GÜNCELLEME 08.11.2020 21:22 Beşiktaş
Mensah, Gana Milli Takımı'na ara verdi
Mensah, Gana Milli Takımı'na ara verdi

Beşiktaşlı Bernard Mensah, kariyeri ile ilgili sürpriz bir adım attı. Mensah, Milli Takım kariyerine ara verdiğini sosyal medya hesabında duyurdu. Kulüp kariyerine odaklanmak ve konsantre olmak istediğinin altını çizen 26 yaşındaki oyuncu, kendisine destek olan Ganalılara teşekkür etti.

 

Sebebi koronavirüs mü?

9 ve 12 Ekim tarihlerinde Gana’nın Mali ve Katar’la oynadığı maçlarda kadroya çağırılan ancak döndüğünde yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Mensah, uzun bir süre takımını yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Mensah, 26 Ekim’de oynanan Denizlispor mücadelesinde kadroda yer almayarak takımını yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Bu karar sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, futbolseverler Mensah'ın tercihini yaşadığı koronavirüs kabusuna bağladı.

 

 

Gana A Milli Takım formasını 4 kez giyen yıldız orta saha, 1 gollük performans sergiledi. Beşiktaş'ın 500 bin euro karşılığında Atletico Madrid'den kiraladığı Mensah, bu sezon Siyah Beyazlı formayla 8 maça çıktı ve 1 gol attı.

YORUMLAR 2
  • HeYBeT 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir icraat yok bu adamda neyseki kiralık..
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    kayseriden kiralandı !
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR